E-væske til enhver smag

E-væske er indholdet i en e-cigaret, og er det som sørger for damp og smag. Man kan købe e væske med eller uden nikotin. Hvis du er ved at prøve at stoppe med at ryge helt, kan du eventuelt starte med at købe væske med nikotin, hvis du er afhængig af denne. Derefter kan du trappe stille og roligt ned. Man kan nemlig købe e væsker med forskellig styrke af nikotin. 

Hvis du bare synes det er hyggeligt at ryge, og sagtens kan undvære nikotinen, kan du vælge helt uden nikotin. 

Hos esug.dk kan du købe billig e væsketil din e cigaret, med eller uden nikotin.

Bland selv eller færdigblandet?

Du kan købe væsker som er færdigblandede, eller du kan blande din egen væske. Førstnævnte er selvfølgelig klart det nemmeste valg. Man kan i dag købe e væsker med alle mulig smage, faktisk er der næsten ikke den smag man ikke kan få. Så slipper du også for at bekymre dig om blandingsforholdene, smagstyrker osv. 

Kan du tværtimod godt lide selv at kunne styre smagsstyrken, er bland selv lige noget for dig. Esug.dk tilbyder et bredt udvalg a aromaer, baser og udstyr, så du kan starte dit helt eget bland selv studie hjemme i stuen. 

Det kan umiddelbart lyde som et kompliceret projekt at begive sig ud i, men det er faktisk slet ikke så svært som det måske kan lyde. Man kan på nettet finde mange guides til, hvordan blandingsforholdene skal være sådan ca., og så kan man selv justere lidt, alt efter om man vil have det lidt stærkere eller måske lidt mildere. 

Hvilken smag skal jeg vælge?

Det kan være svært at anbefale en smag, da vi jo alle sammen har vidt forskellige smagsløg. Populære smage er sådan nogle som lakrids, mentol, mint, jordbær, vanilje og æble. De giver alle sammen en god eftersmag og man lugter ikke af den traditionelle tobakslugt. Mange kan dog godt lide den originale tobaksoplevelse. Derfor kan man også få smage som smager af tobak. De giver heller ikke en sød eftersmag som flere af de andre gør, hvis man ikke er til det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *