Endelig fik jeg mit feriehus i sydspanien

I mange år har min kæreste og jeg kigger efter et feriehus i Sydspanien. Det sydlige spanien har altid været vores favorit rejsemål. Specielt Malaga og Marbella har vi været glade for. Men efter vores mange rejser til sydspanien, har vi gået og overvejet mulighederne for at købe vores eget feriehus i sydspanien. Vi fandt dog hurtigt ud af, at ferieboliger ikke hænger ikke på træerne. De få som er til salg er enten ikke interessante eller urealistisk i forhold til vores budget. Derfor begyndte vi at kigge os om efter alternative muligheder. Min kæreste var i snak med flere familier, som udlejede deres egne feriehuse i sydspanien. Men vi ville gerne have vores eget. Vi fandt derfor en alternativ løsning hos 21-5. Til dem af jer som ikke kender 21-5, så er det et relativt nyt og helt unikt feriebolig koncept. 21 familier køber sammen 5 ferieboliger. Første gang min kæreste fremlagde idéen for mig, omkring 21-5, var jeg meget skeptisk. Fordi hele idéen var, at vi ville have vores eget feriehus i sydspanien og ikke dele det med 20 andre familier. Vi tog derfor en aften og snakkede det hele igennem, samtidig med vi kiggede på hvilke muligheder der var med 21-5’s feriebolig koncept. Vi kom frem til at der var et klart overtal af fordele frem for ulemper, ved at købe et feriehus i sydspanien gennem 21-5. I dag, 1 år efter vi blev en del af 21-5, har vi ikke fortrudt det en eneste gang.

Selv efter vi havde taget beslutningen om at gøre det, havde jeg aldrig turde håbe, at vi ville blive så glade for det. I dag ejer vi sammen med 20 andre familier 5 feriehuse rundt om i verden. Selvfølgelig fik vi vores drøm opfyldt med et feriehus i sydspanien, men vi ejer også et feriehus i sydfrankrig, Mallorca, Toscana og Chamonix. Det er helt surrealistisk at tænke på, at vi ønskede os at få vores eget feriehus i sydspanien og nu har vi 5 lækre feriehuse rundt omkring i Europa. Det er en beslutning vi ikke har fortrudt en eneste gang.

Langt flere fordele end ulemper

21-5’s ferielejligheds koncept er unikt og min kæreste og jeg havde ingen idé om at sådan et koncept eksisterede. Derfor var vi som sagt skeptiske første gang vi hørte om det, hvorfor jeg heller ikke vil bebrejde dig for at være det samme. Alligevel har det vist sig at være den bedste beslutning i vores liv, at købe et feriehus i sydspanien gennem 21-5. Selvom der er enkelte få ting i konceptet man helst havde undværet, så opvejer de mange fordele det hele. En af de mange fordele som vi nyder godt af er muligheden for at vælge mellem 5 forskellige ferieboliger rundt om i verden i stedet for én. Vi var så fokuserede på at få vores eget feriehus i sydspanien, at vi slet ikke havde tænkt over vi ville komme til at være medejer af 4 andre boliger også. Problemet ved at eje en feriebolig, her er der selvfølgelig tale om et luksusproblem, er man er lidt tvunget til at holde ferie i den nu hvor man har købt det. Det problem undgår du med 21-5, da du nu lige pludselig har 5 boliger at vælge imellem, selvom du i realiteten kun har betalt for én.