Få et sikkert og trygt hjem med et IP-kamera

I Danmark har vi et meget stort indbrudstal sammenlignet med hvor mange beboere vi er i landet. Det er et stort problem vi har, at man ikke kan engang føle sig tryg i sit eget hus, som teknisk set burde være det sikreste sted man kunne opholde sig. Det kan være utroligt skræmmende at gå med tanken om, at der er nogen der har været inde og rode i dine personlige ting, som kunne være mens du sover eller også mens du har været ude af huset. Hvis du gerne vil undgå, at tyvene kigger lidt rundt i dit hus, så er der flere måder at sikre dig dette på. Her kan du indbrudssikre dit hus ved døre og vinduer, eller også kan du skaffe dig overvågningsudstyr i form af et wifi-kamera. Med et wifi-kamera, og til de tekniske hoveder et IP-kamera, så vil du altid kunne have øje på dit hus. Jeg har personligt selv investeret i et wifi-kamera til udendørs brug, så jeg altid kan holde øje med om der kommer ubudne gæster. 

I Danmark har vi en dansk hjemmeside der kører på navnet spydk.dk som helt klart er en af de bedste udbydere på markedet for overvågningsudstyr, hvis du gerne vil have den ekstra sikkerhed i form af et IP kamera. 

Sikring af dit hus

De forskellige kommuner rundt omkring i landet arbejder sammen med myndighederne og beboer rundt omkring i tætplacerede villakvarterer, for at finde de bedste løsninger på disse indbrud. Her er der kommet forslag som at indbrudssikre døre og vinduer. Her er der en masse firmaer som tilbyder hver deres måde at indbrudssikre vinduer samt døre.  Dette omhandler at styrke låse og hængsler, stærkere beslag og laminerede ruder, kunne være et eksempel, som alt sammen selvfølgelig er testet ved at man prøver at bryde ind. Myndighederne mener, at det samlet set ville tage for lang tid for tyven at kunne bryde ind, som i sidste ende vil betyde at de dropper det. I en anden undersøgelse der er foretaget omkring indbrud, har man interviewet flere indbrudstyve for at høre, hvordan en beslutningsproces for sådan et indbrud foregår. Her blev det gang på gang sagt, at hvis man som indbrudstyv spotter et wifi-kamera, så er de meget tilbøjelige til at droppe det hus, inden at de overhovedet er gået i gang. Det gør de i frygt for at, de bliver opdaget. Man kan få wifi-kameraer med en masse ekstra funktioner, så vil gøre livet meget værre for indbrudstyven. De kommer nu med nightvision, så du kan fange alt der foregår om natten. Udover dette, så har de fleste IP-kameraer også en sensor, så den ved hvornår der er behov for at filme og hvornår der ikke er. Det lærer den så småt hen ad vejen, som du bruger den mere og mere. Så hvis du virkelig vil dobbeltsikre dig og dit hus, så skal du helt klart sørge for noget overvågning i form af et wifi-kamera, som så mange andre har gjort.