Gør fragt til udlandet nemt

Skal du have eksporteret eller importeret varer? Har du brug for hjælp med dyretransport? Så har du nok brug for et fragtfirma som N. A. Nissen, der har specialiseret sig i fragt til udlandet. Her er nogle tips til en nem og gnidningsfri fragt til og fra udlandet. 

Få styr på de forskellige typer fragt

Der findes flere forskellige typer fragt, herunder luftfragt, søfragt og biltransport. De bedste fragtfirmaer kan tilbyde løsninger med alle de forskellige typer. Derfor er det vigtigt, at dit fragtfirma har etableret samarbejdsaftaler med relevante kontakter inden for både flyfragt, søfragt og biltransport. 

Hvis man sammenligner de forskellige typer fragt, så er flyfragt den dyreste og mest miljøbelastende, men til gengæld er det også den hurtigste løsning. Derfor bruges flyfragt ofte til dyretransport. Til sammenligning er søfragt og bilfragt mere miljøvenlige og billigere fragt løsninger. Søfragt anses af mange, som en god løsning, hvis biltransport ikke er muligt, fordi der kan være mange containere på et skib. Det er derfor miljøvenligt ift. hvor meget gods, der transporteres. De store mængder gods, der transporteres med et containerskib, er også det der gør, at priserne kan være lave. 

Få en gnidningsfri fragt 

Når du skal have fragtet gods til og fra udlandet, så er det vigtigt, at processen bliver nem. Fragtfirmaet bør være i kontinuerlig dialog med alle, der er involveret i fragt processen, herunder aktører inden for de forskellige transportformer samt administrative medarbejdere, der sikrer, at de rigtige dokumenter er blevet udfyldt. 

Dit fragtfirma bør derfor have agenter overalt i verden, der kan hjælpe, uanset hvilken type fragt, det drejer sig om. For at alt kan foretages gnidningsfrit, skal de også have styr på al lovgivning omkring forskellige typer fragt. For eksempel er der mange regler vedrørende transport af dyr. Man skal også have styr på godkendelser hos toldmyndigheder. Du skal selvfølgelig have tillid til at dit fragtfirma sørger for alt dette.