Opnå nye resultater med kreatin

Styrketræning har aldrig været mere populært, end det netop er nu. Over hele landet boomer medlemstallene, og i mange centre er der nærmest klaustrofobiske tilstande, hvis man vel at mærke træner efter fyraften. Det er især de unge, som er optaget af at opbygge en større muskelmasse og få en mere atletisk krop. Men det er ikke alle, der har lige nemt ved at få de ønskede resultater. Mange sværger til at drikke en proteinshake inden træningen. Nogle spiser en banan eller en dåse tun under intens træning – men nogle gange er det ikke nok, hvis man ønsker at opnå de bedste resultater.  

Hvis du du aldrig har prøvet at supplere kosten og proteinshaken med kreatin, så kan jeg garantere dig for, at du hurtigt vil se forbedringer. Alle i min omgangskreds som træner, benytter alle kreatin som supplement til kosten og proteinshaken; med succes.

Hvorfor skal man tage kreatin? 

Kreatin er godt at tage, hvis man ønsker at øge sin muskelmasse samtidig med at man forbedrer sin udholdenhed. Yderligere gør kreatinen, så man bliver meget mere eksplosiv til træningen, hvorfor man hurtigere kan stige i vægte, og dermed få hurtigere resultater. Noget af det populæreste kreatinpulver på markedet er såkaldt monohydrat. Monohydrat bidrager til at man kan udføre mere intense træninger; herunder at man kan løfte mere i vægt. Derfor vil man hurtigt se markante resultater med kreatin. 

Kreatin dannes faktisk naturligt i vores kroppe af aminosyre. Kreatin binder sig til vores muskelceller, hvor det fungerer som et mindre energilager, som kroppen hurtigt kan gøre brug af. Det er dog ikke alle, som vil have lige stor gavn af kreatin. Det skyldes alene det faktum, at deres kroppe allerede har nok kreatin oplagret i deres kroppe, fordi de gennem kosten får nok. 

Skal man tage kreatin før eller efter træning? 

Det siger sig selv, at der findes rigtig mange forskellige holdninger til, hvornår man skal tage sin kreatin. For skal man tage den før, under eller efter træning? Der er imidlertid konsensus blandt træningseksperter, at man opnår den største effekt ved at indtage kreatinen lige efter træningen. Man kan med fordel blande kreatinen op med proteinshaken for at slå 2 fluer med ét smæk. På de dage hvor man restituerer, er det underordnet, om man indtage kreatinen om morgenen, om eftermiddagen eller om aftenen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *