Overfaldsalarm med enestående teknologi

Stella Safe er et firma som er ejet af moderselskabet Stella Care. De videreudvikler produkter som allerede er til, med det lille twist at bruge det på andre innovative måder som f.eks. ved at hjælpe på nogle samfundsmæssige problemer. Produkterne er tiltænkt de svage i samfundet og var oprindeligt designet til mennesker med demens, så de kunne få nogle hverdagslignende produkter som kunne bruges som en form for sikkerhed. Med den behøver du aldrig bekymre dig igen. Stella Care har dog lige taget det ekstra skridt og fået stiftet Stella Safe, som har fået lavet en overfaldsalarm der virker lidt på samme måde som Stella Care’s andre produkter. 

Brug af en overfaldsalarm

Stella Safe har en masse erfaring og ekspertise når det kommer til produkter med GPS-lokalisering, som også gør at deres produkter har en masse sikkerhed samt troværdighed som er gemt lidt bag deres allerede succesfulde brand. Kvaliteten i deres produkter er helt i toppen, som også er meget vigtigt for disse produkter som er skabt for at redde liv. 
For os mennesker er det vigtigt med tryghed og det er hvad de prøver at skabe det ved hjælp af deres overfaldsalarm. De har indtil videre produceret tre forskellige overfaldsalarmer. De 2 første er en helt basal overfaldsalarm som bæres rundt om nakken eller spændes fast i et bælte. De har hver især en forskellig batteritid, men i begge typer af overfaldsalarm er der mulighed for at kunne komme igennem til alarmcentralen, hvis vi er ude i nogen af de værste tilfælde. Hvis det sker, så er der mulighed for to-vejs kommunikation, som gør det muligt for alarmcentralen at høre, hvad der sker på din side. På begge af disse overfaldsalarmer, så holder man knappen nede, som er blevet lavet midt i apparatet, i 3 sekunder. Ved sådan et tryk på en af disse overfaldsalarmer, så vil apparatet vibrerer en enkelt gang, for lige at bekræfte at alarmopkaldet er sat i gang. 
Deres sidste model er dog lidt sværere at regne ud, da den er forklædt som et helt almindeligt ud, hvilket gør den helt ideel til en overfaldsalarm. Funktionerne her er de samme som på de to foregående, dog er det en anden måde at man igangsætter alarmopkaldet. Her trykker man en gang på en af knapperne i siden og derefter to gange på skærmen i midten. En overfaldsalarm fra Stella Safe er med til at skabe ekstra tryghed i dine omgivelser, og er et must have til mange ældre og svage mennesker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *