Find vielsesringe til dit sommerbryllup 2020

Skal du holde bryllup i 2020? Så er det også ved at være tid til at finde de vielsesringe som skal symbolisere jeres kærlighed til hinanden! Der findes et hav af vielsesringe derude, således at det er muligt at finde de helt rigtige og særlige vielsesringe til jeres bryllup. Før at I kan gå på vielsesringe-jagt, så er det vigtigt at I gør jer nogle tanker omkring hvordan I ønsker at jeres ringe skal se ud, og eventuelt om I har en præference til hvilke materiale det skal være af. Et sted jeg vil anbefale at I tjekke ud er Hedegaard Ure og Smykker i Helsingør som har et stort udvalg af unikke og klassiske vielsesringe til en god og overkommelig pris. 

Guld vielsesringe

Vielsesringe i guld er uden tvivl det mest populære valg i Danmark, og det er også guld vielsesringe man forbinder med det klassiske valg til bryllupper. Det traditionelle valg af guld vielsesringe er den helt klassiske flade ringe i 14 karat guld – nogle gange med en lille runding på. Dog er der rig mulighed for at spice en vielsesring op såfremt man ikke ønsker den traditionelle flade form. Du kan blandt andet få sten på ringene som giver dem et særpræget og unikt look for lige præcis dig og din partner. Alternativt kan du vælge at få nogle vielsesringe som er lidt mere rustikke i overfladen, som er blevet meget populære de senere år.

Sølv vielsesringe

Ringe i sølv er normalt mere normale når man taler om forlovelsesringe – dog er der ingen regel der foreskriver, at en vielsesring ikke må være sølv, så en sølvring ville være perfekt til dig eller jer som ønsker en mere såkaldt “hvid” ring. Hvis man vælger en vielsesring i sølv, så kan man også få mere for pengene end hvis man vælger en guld vielsesring. Sølv er nemlig et billigere materiale end guld, og derfor vil der måske også være budget til en sten eller to hvis det er det man ønsker. 

Alternativt kan man også vælge, at mixe både guld og sølv sammen eller man kan vælge materialer som hvidguld – der er som bekendt ingen regler for hvilket materiale en vielsesring skal være lavet af!