Er du også træt af grimme kattebakker?

Hvis du er ejer af en indekat, så er du med sikkerhed også indehaver af en kattebakke. En kattebakker er en uundgåelig del af det at have en kat, når man bor i lejlighed. Derfor er det også de færreste som brokker sig over at have en. Men derfor kan vi stadig godt blive enige om at, hvis vi kunne så havde vi hellere end gerne undværet den. Når alt kommer det altså er en kattebakke ikke super sexet, ligesom vores egne toiletter ikke er. Det er jo et kattetoilet? 

Efter mange år som indekat ejer, har jeg aldrig overvejet, at der var en alternativ løsning til den klassiske kattebakke. Når jeg siger klassisk, så inkluderer det også de kattebakker med låg, som jeg kalder dem. Jeg havde aldrig tænkt i de baner, fordi hvordan kan man overhovedet være innovativ med kattebakker? Det skal jeg fortælle dig. 

Alt i en kattebakken 

Det første innovative eksempel jeg faldt over var alt i en modellen, som er et navn jeg selv har fundet på hvis du skulle være i tvivl. Alt i en modellen indebærer, at det er to af de mest gængse katteartikler i et produkt. Det er nemlig udover at være en kattebakke også en transport kasse. Selve toilet-delen er faktisk en klassisk bakke løsning. Forskellen er bare at den er sat ned i en anden bakke, som du så kan tage ud, hvis du kun skal bruge den som transportkasse. Det er faktisk en ret god løsning. Derudover kan du have overdelen på hele tiden, hvis du eller din kat foretrækker det. 

Designer toilettet

Tro det eller ej, men der findes faktisk kattebakker, hvor der er tænkt over designet. En af de modeller hedder “Poopoopeedo”, ja den er god nok. Men bortset fra navnet, så er det faktisk et fantastisk produkt. Det er en klassisk overdækket kattebakke, men de flotte runde kanter og et ovalt design, som alt i alt gør den rigtig lækker at kigge på. Jeg vil faktisk gå så langt at sige den pynter på toilettet. Derudover er den sort og lavet i et mat plastik materiale, som komplimentere designet rigtigt godt. Så er du på udkig efter en pæn kattebakke, så er “Poopoopeedo” helt sikkert løsningen.