Botox bekæmper rynker – og meget mere!

Botox er fortsat et populært mirakelmiddel når man snakker om bekæmpelse af rynker – og det er også fortsat et af de mest effektive midler mod rynker! Mange bokser måske med bekymringsrynken som sidder placeret mellem øjenbrynene. Der er også mange som kæmper med panderynker som kommer ved at øjenbrynene løftes op i panden og skaber nogle ujævnheder. Har man været let til smil i løbet af årene, så sætter det også sit præg på ansigtet. Mange kender de såkaldte kragetræer omkring øjnene og smilerynken ved munden og kinderne er heller ikke et uvant syn. Alle disse ujævnheder kan faktisk blive udvisket ved hjælp af botox! Men ikke nok med det, så kan botox også hjælpe med langt flere ting – blandt andet kan det være enormt behjælpeligt til folk som oplever tunge øjenlåg, og så kan det faktisk også hjælpe folk som ønsker at komme af med deres tandkødssmil! Alt i alt er botox et middel som kan bruges til mange små-justeringer og smårettelser i ansigtet.

Sådan foregår botox

Botox er et middel som er lavet af proteinstoffer, og derfor bliver det naturligt udskilt gennem urinen. Det er derfor ikke en permanent behandling, men altså noget man skal have genopfrisket ved flere behandlinger for at holde resultatet ved lige. 

Selve behandlingen foregår således, at du bliver sat i en klinikstol for at kunne slappe så meget af som muligt. Herefter vil du opleve at få stukket tynde og fine nåle ind igennem huden med henblik på at påføre små mængder af botox ind i de muskler og områder som skal behandles. Efter behandlingen vil du måske opleve lidt rødmen og måske være lidt øm omkring punktet hvorpå du blev stukket, men dette vil heldigvis gå over efter et par timer.

Hvor kan du få lavet botox henne?

Du kan få foretaget en botox behandling mange steder, men hvis du ønsker at få lavet botox København, så er Inviocare et godt sted at kigge hen. Inviocare er nemlig en klinik hvor der er gode botox tilbud og botox priser, så du kan føle dig som den smukkeste version af dig selv.