4 gode grunde til at vælge bambus som materiale til dit tøj

For mange lyder det måske mærkeligt, men man kan faktisk godt få tøj som er lavet på bambusplanter – og det er der faktisk enormt mange gode grunde til. Så læs endelig med, og så er vi overbeviste om, at du vil elske bambus tøj lige så meget som vi gør!

Hvad er bambussens fordele som tøj materiale?

  1. Bambus er et af de mest bæredygtige materialer til tøj

Bambus er faktisk et af de hurtigst voksende planter på jorden og samtidig spreder den sig af sig selv så man ikke skal ud og plante marker selv. Bambus gror med andre ord naturligt og kan gro i både tørke og oversvømmelse, hvilket gør den til en stabil kilde til tekstil.

  1. Bambus er økologisk

Fordi at bambus netop kan holde til lidt af hvert, så er der ikke behov for at vande bambus eller bruge kunstgødning eller sprøjtemidler for at få det til at spire. Bambus tøj er derfor økologisk tøj til gavn for både dig og for naturen.

  1. Bambus er allergivenligt

Bambusstof er helt vildt lækkert og enormt blødt, så der er ingen skarpe tråde eller skarpe fibre som kan gå ind og irritere huden. Bambus tøj er derfor helt oplagt til folk som nemt og hurtigt kan opleve irritation i forbindelse med tøj. Her er især bambus undertøj helt oplagt hvis du oplever allergiske reaktioner over for tøj.

  1. Bambus er lugtfrit og ikke mindst antibakterielt

Selvom man vasker bambus tøj en hulens masse gange, så vil bambus fortsat have den utrolig evne, at tøjet er lugtfrit. Der er nemlig en masse antibakterielle egenskaber i stoffet som reducerer mængden af bakterier der forårsager disse lugtgener. Bambus tøj er derfor også oplagt som materiale til fitness tøj.

Hvor kan man få bambus tøj henne?

Du kan få bæredygtigt og økologisk bambus tøj hos forhandleren Boody, der laver alt fra undertøj af bambus til yoga tights af bambus! Ved at købe bambus tøj er du samtidig også med til at mindske dit personlige CO2 aftryk og gøre verden til en grønnere verden for dine børn og børnebørn!