En Ferrari til de danske landeveje

Når man hører navnet Ferrari, tænker de fleste nok på enten den ikoniske røde Formel 1 bil eller på en luksuriøs sportsvogn som en Ferrari 812 Superfast. Disse biler virker nogle gange som om, de er fra en anden planet, og man næsten lige så vel se dem køre rundt på de danske landeveje, som man kan forestille sig dem køre racerløb på Saturns ringe. Der findes dog også langt mere jordnære Ferrari biler, som passer bedre til de danske veje. En sådan bil er en Ferrari California, der med sit elegante, men dog ikke for prangende design, næsten kan kaldes for en Ferrari Danmark.

En anderledes Ferrari

En Ferrari er typisk en bil med masser af rå motorkraft og perfekte styreegenskaber. Det får du også i en Ferrari California, men det er samtidig en bil, der repræsenterer en mere praktisk designfilosofi fra den hæderkronede producent. Overordnet set er der tale om en convertible med god komfort til de længere køreture. Den veldesignede sportsvogn indeholder desuden en række koncepter, som Ferrari ikke tidligere har anvendt i deres sportsvogne:

  • Front engine V8-motor
  • 7 Speed dual cloth gear
  • Multilink suspension

Alle specifikationerne i en Ferrari California er designet med henblik på en optimal køreoplevelse. Det er ikke kun en Ferrari, der kan køre stærkt. Det er også en Ferrari, der kører langt og sikkert.

Så god som ny

Med sin rimelige pris, smukke design og gode ydelse er Ferrari California en populær bil, hvorfor Ferrari havde den i produktion i hele ti år fra 2008 til 2017. Da produktionen er stoppet, kan du derfor ikke længere købe et nyt eksemplar af den populære sportsvogn. Men heldigvis er en brugt Ferrari altid så god som ny. Officielle Ferrari forhandlere sælger kun biler, der er blevet grundigt synet og klargjort til salg af forhandlerens godkendte teknikere. I Danmark er det Formula Gruppen i Lyngby, der er landets eneste officielle importør og forhandler af Ferrari. Så hvad enten du køber en ny Ferrari 812 Superfast eller en brugt Ferrari F430 til en god pris, kan du forvente samme gode service.