Et par flotte Angulus støvler dame til en rigtig dame

Og denne “rigtige” dame er min søde mor. Hun er der for mig i tykt og tyndt, og jeg har måske også udnyttet det lidt for meget nogle gange. Jeg har nok sendt vasketøjet hjem til hende lidt for ofte og sagt ja til lidt for mange lommepenge, når hun  har tilbudt. Derfor er det kun på sin plads, at jeg forkæler en rigtig dame med et par flotte Angulus støvler dame.

Et par Angulus damesko til verdens bedste mor

Det siger vi alle sammen om vores mor.  Okay, måske ikke alle sammen. Det er jo heller ikke os alle sammen, der er så heldige at kunne sige det om vores mor. Men i hvert fald er der rigtig mange af os, der siger, at vi har verdens bedste mor. Og det gør det svært, for de kan jo ikke alle sammen være det. Men min mor er altså verdens bedste mor.

Det er hun, fordi hun altid har min ryg. Selv når jeg laver rav i den, eller hvis jeg virkelig er ude i noget lort. Så er min mor der for mig. Jeg kan mærke, at hun er stolt af mig uanset hvad, og det elsker jeg.  Derfor skal hun vide, at jeg også er stolt af hende.

Et par modige Angulus støvler dame

Min mor elsker sko, og hun elsker Angulus damesko. Derfor er der ingen tvivl om, at hun skal have nogle Angulus damesko, og det skal være et par sorte Angulus støvler dame. Hvilken bedre måde er der, at forkæle sin mor på, når hun er verdens bedste mor? Jeg vil ikke bare give hende en hvilken som helst gave. Jeg vil give hende noget, hun elsker, og noget jeg selv har valgt. Jeg har selv valgt disse Angulus damesko, og det er ikke helt tilfældigt, at mit valg faldt på et par Angulus støvler dame.

Jeg har besluttet mig for at gå anderledes til værks i mit valg af Angulus damesko. Jeg har nemlig valgt et par lidt atypiske Angulus damesko og et lidt anderledes par Angulus støvler dame. Jeg har valgt et par lange Angulus støvler dame med snørebånd, så de bliver lidt rå. Det tror jeg i hvert fald er meningen med dem. De er komfortable at gå i, og så er de lidt “ungdommelige”, som min mor ville sige.

Jeg kan lige forestille mig hendes reaktion, når hun får dem. Jeg kan ikke andet end forestille mig, at hun vil synes, de er fede. Hun vil sikkert sige noget i stil med, at disse Angulus støvler dame hører til i en James Bond film. Og det vil hun mene positivt.

Hvis du også synes, at du har verdens bedste mor derude, så husk at sætte pris på hende i ny og næ. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge penge på et par Angulus damesko eller Angulus støvler dame. Det handler bare om at vise taknemmelighed. Vil du alligevel gerne vise hende lidt ekstra kærlighed, kan du købe hende et par Angulus støvler dame på Romershoes.com. Det gjorde jeg, og det var med succes.