Strygejern er uundværligt

Hvis du gerne vil tage dig godt i skolen, på jobbet eller i byen med en strøget skjorte, er det nødvendigt med et strygejern. Tøjet bliver unægteligt krøllet i vaskemaskinen og når det hænger til tørre. For mig personligt foretrækker jeg også en nystrøget skjorte. Jeg synes det sender et signal om at man er tjekket, har overskud og er ambitiøs. Kropssprog, udseende og udstråling er en stor del af vores kommunikation både privat og professionelt. Op mod 55% af vores kommunikation er nonverbal dvs. det er kommunikation, der foregår uden ord. Den kan være et væld af ting: den måde vi kigger hinanden i øjnene, måden hvorpå vi giver et håndtryk, retningen vores hage er rettet og placering og ageren vi gør med vores hænder og arme. De nævnte dele af kropssproget er typiske dele af kropssproget men udstråling, tonefald og smil og mine er også vigtige dele. Udstråling indebærer også beklædning og dermed den strøgene skjorte. Hvis du komme i en skjorte der ikke har fået en tur med strygejernet om morgenen, signalerer du bare ikke så meget coolness, professionalisme, og ambitioner, som hvis den lige var blevet strøget en gang inden du tog ud af døren. Du virker måske heller ikke ligeså imødekommende og interessant, som hvis du var præsentabel og havde pænt strøget tøj på.

strygejern og mand og dame

Det rette strygejern

Når du skal ud og have et strygejern er der en række forskellige ting du skal tage højde for. Ønsker du et strygejern der stryger med damp eller uden damp og skal du bruge det meget eller kan du nøjes med en lidt billigere model og gå på kompromis med kvaliteten, hvis det alligevel er sjældent du skal bruge det. Jeg foretrækker helt klart at stryge med damp efter jeg har prøvet begge systemer, da jeg synes det er nemmere at arbejde med og giver et flottere resultat. Jeg har et Tefal strygejern, som jeg er meget tilfreds med. Det lever fyldt ud op til mine forventninger og strygning bliver så tæt på som muligt til en leg.

Stedet at købe strygejern

Hos Hvidevarebanditten har de altid dampstation tilbud og billige strygejern. De har mange forskellige tilbud på strygejern og mange mærker, til den enkeltes pengepung. Det er et overskueligt website, og det er nemt at navigere mellem de gode tilbud på billige strygejern. Hos Hvidevarebanditten er du næsten så godt som sikret til at finde et billigt strygejern. Du kan finde Tefal strygejern, Bosch strygejern, Phillips strygejern, OBH strygejern, Braun strygejern og mange flere. Der er et bredt udvalg af billige strygejern og helt sikkert et til dig også.

Der var hurtig levering da jeg købte mit strygejern, og det fungerede upåklageligt og levede op til mine forventninger. Jeg har alt i alt kun godt at sige om Hvidevarebanditten, og de produkter jeg har købt derfra. Det er også ting til køkkenet og produkter inden for lyd, hvor jeg foretrækker hvidevarebanditten når jeg skal købe nyt eller opgradere mine gadgets.