Årets festrejse gik til Ayia Napa

Med pigerne på festrejse

Mig og pigerne plejer jo altid at tage afsted på charterferie sammen. Vi SKAL simpelthen have vores årlige dosis af fest, farver og solskin! Vi plejer jo at tage med Uptours, og i år var ingen undtagelse, for de havde fået en ny destination i kataloget. Vi har jo før været i Magaluf og fyre den helt sindssygt af, og i Sunny Beach, hvor den nok fik allermest gas af de to – Den Glade Viking kan simpelthen bare ét eller andet!

Destination: Cypern, Ayia Napa

Den nye destination, som Uptours har fået i deres katalog er Ayia Napa, som ligger på Cypern. Det er ikke et sted vi havde været før, eller som jeg kendte særligt meget til – dog vidste jeg godt at flere og flere bureauer, der også sender unge mennesker afsted på charterferier, var begyndt at tilbyde Ayia Napa som destination.

Det var nok heller ikke lige et sted, som vi selv havde fundet frem til hvis vi skulle afsted, men da vi så billederne af de lækre sandstrande dernede, var vi simpelthen solgt! De har de lækreste Bounty strande med kridhvidt sand og lækkert turkisblåt vand! Jeg har heller aldrig været i Ayia Napa før – og ikke engang på Cypern, og det skal man jo have prøvet, inden man stiller træskoene.

Styr på det hele

Som jeg nævnte før, valgte vi jo at rejse til Ayia Napa med Uptours. Dette gjorde vi af to grunde: 1. fordi vi fandt Ayia Napa som en destination her. Og 2. fordi vi har rejst på charter med dem før. Vi er simpelthen blevet for vandt til hele konceptet med at der bare er styr på det hele, og at vi bare kan læne os tilbage og slappe af.

Da vi ikke kendte Ayia Napa og ikke ligefrem er i den ældre målgruppe, der normalt tager til Cypern, er det fedt at rejseselskabet bare kan stå for det, fordi det godt kan være svært at finde gode råd til hvad man skal nå at opleve, mens man er der.

Aktiviteter og natteliv i Ayia Napa

Med Uptours er der styr på aktiviteter, fester og alt dét ind imellem. Vi var blandt andet med ude på en partyboat, hvor vi festede til søs. Det var helt vildt sjovt, selvom bølgerne lige gav et ekstra indtryk af at være fuld, selvom vi ikke havde drukket særligt meget.

En anden fed ting vi prøvede var den obligatoriske skumfest, hvor vi virkeligt fik danset igennem i skummet, sammen med alle de andre gæster fra både Sverige og Norge. Det var sindssygt fedt, og jeg elsker selv Lounge- og House-musik, så det var virkeligt en gennemført genial fest for mig.

Selvom pool party lyder fancy, er dette altså også bare en helt normal ting man gør når man rejser til Ayia Napa. Faktisk så normalt, at det var det vi lavede hver dag når vi vågnede med tømmermænd; morgenmad, og så ned og slappe af og feste ved poolen, inden man skulle til at gøre sig klar til om aftenen.

Tag til Cypern!

Det er helt enkelt; de bedste rejser er Ayia Napa rejser! Vi har haft en helt sindssygt fed tur derned, og vi kommer HELT sikkert igen til næste år. Derfor kan jeg på det varmeste også anbefale dig at tage derned og opleve den vanvittigt fede stemning der er ved Middelhavet!