Få sorte tal på bundlinjen med et CRM-system

Der er en række fordele for dig der er ude på at erstatte det gamle excel-ark med et funklende nyt CRM system. Det gør det muligt for dig at optimere en lang række processer i din virksomhed. Ved at implementere et regulært CRM system får du også adgang til en række funktioner der vil være nyttige for din virksomhed. Med et CRM system bliver det overskueligt at holde styr på mange forskellige typer oplysninger om kunder, da det netop er det systemet er designet til. Det vil give dig store fordele frem for at benytte det klassiske gamle excel-ark som i nogle tilfælde kan være tilstrækkeligt for små enkeltmandsvirksomheder.

CRM system

Byg tætte relationer

Gennem møder med kunder er det typisk ikke kun forretning der bliver diskuteret. Der bliver gerne også snakket private sager om personlige ting. Den kunne eksempelvis være familie, fritidsinteresser og hobbyer. Du kan umuligt huske disse informationer for 20 forskellige kunder men hvis du husker at skrive dem ind i et CRM system kan du nemt finde dem frem før i skal mødes og du kan ved hjælp af disse indhentede informationer bygge videre på den relation i allerede har skabt, fremfor at bygge den op fra bunden igen. Det viser også rigtig stort engagement og vilje til forstsat at arbejde med denne her kunde.

Optimer arbejdstiden

Med et CRM system der er designet til formålet omkring at håndtere forholdet til de kunder, kan du også i højere grad drage fordel af de funktioner værktøjet har. Med et CRM system ved hånden er der også grobund for at du og kollegaer kan optimere jeres arbejdstid. Ved at arbejde målrettet omkring systemet er der mange brancher hvor at CRM system kan medvirke til at arbejdstiden kan effektiviseres. Ved at i på arbejdspladsen har et optimeret og intuitivt CRM system som fra Skyview kan tiden der bruges på at finde oplysninger om kunder nedbringes markant. Hvis alle oplysninger er samlet et sted vil det lette arbejdsbyrden for hele organisationen og samtidigt frigive enorme ressourcer og lette arbejdet og løfte moralen.

Flere forskellige udbydere af CRM systemer

Der er en lang række udbydere af forskellige CRM systemer på det danske marked. Fordelen ved at vælge en dansk udbyder som eksempelvis Skyview CRM er at der er dansk support og at produktet allerede er accepteret af andre danske virksomheder. Det er muligt at skræddersy dit CRM system hos Skyview så det passer til netop dine behov og din virksomhed. Det giver god mening at implementere det mens virksomheden fortsat er und og at man regner med det vokser stødt. På den måde vil det være nemmere at vænne personalet til at bruge systemet frem for at lære dem et system mens virksomheden er lille og derefter skal acceptere og lære et nyt system efter den har vokset sig stor – og der er kommet mange flere medarbejdere som også skal læres op og gøres bekendte med systemet.