Disse ting kan du bruge røggranater til

Røggranater er ikke det mest almindelige produkt, det vil jeg godt indrømme. Det fleste vil associerer røggranater med militær brug og krig eller en form for fyrværkeri. Det er heller ikke forkert. Men sandheden er den, at en røggranat kan bruges til mange andre ting også. I dette blogindlæg vil jeg komme med nogle eksempler på, hvordan du kan bruge røggranater uden det er i forbindelse med militært brug. Jeg har allieret mig med MAV WaterSystem, som har et stort udvalg af bl.a. røggranater og er eksperter på området. De sælger faktisk relativt mange røggranater, som ikke bliver brugt i forbindelse med militær eller lignende. Som de siger ude hos MAV WaterSystem, det handler om at tænke kreativt.

Røggranater med på stadion

Det første punkt på listen omhandler brug af røggranater til sportsevents. Alle røggranater fra MAV WaterSystem er fuldstændig sikkerhedstestet. Ydermere, er der ingen brug af krudt eller nogen form for ild til, at skyde dem af. Røggranaterne gør brug af wire-pull teknikken og kan derfor nemt affyres, uden der skal være fare for nogens sikkerhed. Dertil er røgen fuldstændig ufarlig plus materialet er biologisk nedbrydeligt. Derfor kan du uden problemer bruge røggranaterne offentlige steder. De er hyppigt brugt i forbindelse med en tur ud og støtte det lokale sportshold. Røggranterne kommeri 8 forskellige farver, så der er helt sikkert også en farve der matcher dit favorit sportshold. Jeg har selv brugt dem da jeg var ude og se mit lokale fodboldhold spille. Da spiller løb på banen havde en røggranat klar med blå røg, som var samme farve som holdets spillertrøje.

Den kreative røg

Det næste punkt på listen er af den lidt mere kreative skuffe. Klart et interessant punkt på listen, hvis du spørger mig. Jeg havde ikke selv overvejet, at man kunne bruge røggranater i denne sammenhæng. Men ifølge MAV WaterSystem er der en række af deres kunder, som bruger røggranaterne til photoshoots og lignende. Måden det bliver brugt på er, at de bruger den farvede røg til, at skabe stemning, primært i baggrunden. Det kan både være inde i lukkede studier eller i den frie natur. I stedet for at bruge statisk farvede baggrunde til fotoserier, så kan røgen give en meget mere levende oplevelse på trods af det er et stillbillede. Det bliver både brugt til alt fra markedsføring til kunst.  

MAV har alt med røg

Ud over deres populære røggranater, så har MAV WaterSystem en lang række andre produkter, som også er fuld med røg. De kan faktisk levere et komplet scene set-up til alle slags events. Om det er en stort koncert eller et teaterstykke så kan MAV levere alle SpecialFX. SpecialFX er et fancy ord for specialeffekter, hvoraf røgeffekter er en naturlig del af pakken. Her finder du bl.a. mange forskellige røgmaskiner og tilbehør dertil. Røgmaskiner kommer i mange forskellige størrelser, alt efter hvor stor en effekt du ønsker. Disse maskiner kan ikke laver røg uden speciel røgvæske. Heldigvis finder du markedets bedste røgvæske hos MAV også. Hvis dette blogindlæg har inspireret dig til, at kaste dig ud i røggranater eller måske røgmaskiner, så ved du nu præcis hvor du skal finde det.