Derfor har alle virksomheder brug for SAP

Alle virksomheder har brug for et system, der kan holde styr på alle de data, der hører med, når du driver din virksomhed. Hvis du vil gøre livet lettere for dig selv, dine kollegaer og ikke mindst din forretning, så vil det være en god ide at overveje et IT-system, der kan gøre dine data tilgængelige, så snart du har brug for dem. På https://accuro.dk/ kan du finde en freelance IT konsulent, der kan hjælpe dig med at implementere den helt rigtige SAP løsning for netop din virksomhed.

SAP ECC – til mellemstore og store virksomheder

Få din freelance IT konsulent til at implementere SAP ECC, hvis du er en del af en mellemstor eller en stor virksomhed. SAP ECC er det kollektive udtryk for SAP og systemets funktionelle moduler. Disse moduler omfatter bl.a. Materials Management, Production Planning, Financial Accounting, Quality Management og meget mere. Med andre ord giver SAP ECC dig muligheden for at forbedre de interne processer i virksomheden. Derudover vil du med SAP få implementeret et ERP-system, der bliver brugt over hele verden og derfor kan kommunikere på tværs af landegrænser.

Det er dog vigtigt, at du får en freelance IT konsulent eller flere af samme til at hjælpe dig, så du kan få SAP implementeret korrekt.

SAP Business One – til de mindre virksomheder

Er du ikke helt så stor som dine modspillere i branchen, eller er du generelt i en branche, hvor virksomhederne ikke er særligt store, kan du “nøjes” med SAP Business One. Denne løsning tilbydes af Accuro og deres Freelance IT konsulenter, fordi du måske ikke har behov for helt så mange tekniske og funktionelle moduler som ellers.

Hvis du er en mindre spiller på markedet, og der måske ikke er så mange led i din forsyningskæde, er der ingen grund til at få implementeret så stort et system som ECC. Derfor vil SAP Business One være den perfekte løsning for dig, der stadig vil være konkurrencedygtig og har et ønske om at få morgendagens omsætning til at blive dobbelt så stor. SAP Business One er starten på en helt ny forretningsplan.

Få implementeret SAP vha. en freelance IT konsulent

Inden du overhovedet overvejer, om du skal have SAP ECC eller SAP Business One, så bør du overveje, hvem der skal implementere systemet for dig. Gennem Accuro kan du finde den helt rette freelance IT konsulent, og han kan hjælpe dig med at vælge den rette SAP løsning til din virksomhed.

Ved hjælp af en freelance IT konsulent kan du få et tæt samarbejde og sikre din virksomhed et stabilt udgangspunkt for fremtidig vækst.