ASI dukker – Massere af leg til din lille pige

ASI dukken – en Piges drøm

De smukke og livagtige dukker fra det spanske mærke Así vækker minder om drømme og lege fra barndommen. Utallige timer brugt på at klæde dukker af og på, skifte ble, made og passe dukkebørn. Med Así åbnes der en hel verden for dukkemødre, med uendelige muligheder for at finde præcis det udstyr og tøj dit minimenneske drømmer om.

ASI dukkerne

Selve dukkerne fra Así er nok de smukkeste og mest livagtige dukker du finder på markedet i dag. Detaljerne i ansigterne og øjnene især gør, at dukkerne åbner en hel verden af lege og fantasier hos enhver dukkemor. De mindste dukker har kroppe af vinyl og er derfor lidt stivere i det end dukkerne i mellemstørrelsen, (43-46 cm)  der har stofkroppe med blødt og dejligt fyld, der gør dem skønne at kramme og lette at holde om. De helt store piger, skal kunne gå og stå selv, derfor er deres kroppe også lave til vinyl, så de kan agere som storesøster til de mindre udgaver.

Dukkernes ansigter og negle er håndmalede på fabrikken, hvilket er med til at understrege det livagtige og unikke look dukkerne har. Det er de små detaljer, der adskiller Así dukken fra de andre. Og derfor det er der den mest udbredte dukke i Instagrams æstetiske univers bland dukkemormødre verden over.

Udvalget er fantastisk og tager højde for, at modtagerne har forskellig størrelse ligesom dukkerne. Fra 36cm til 57 cm er der rig mulighed for, at finde en dukke som selv de mindste kan transportere rundt.

Er du blevet fristet, kan her kan du se en asi dukke.

ASI dukketøj

Med deres utroligt smukke og appellerende udvalg af tøj har Así formået at skabe en hel garderobe af dukketøj, specielt tilpasset de forskellige dukker. Selv en dåbskjole med de smukkeste detaljer og tilhørende kyse findes der, så der er mulighed for at give dukken sit navn på behørig vis.

De fine små stykker tøj er samtidig også lavet, så de er lette at have med at gøre for dukkemors små fingre. Der er velcro i ryggen og ingen små dele, der kan komme i gale hals.

Det store udvalg fra Así selv kommer primært i de mest kendte babyfarver; lyserød og lyseblå med kønne blomster prints og blonder. Små dragter med krave og de mest vidunderlige kjoler, sko og hatte. Det er svært ikke at lade sig rive med – selv som voksen, når man ser tingene. Har du den først i hænderne er det tæt på umuligt ikke at tage dem med hjem.