Få mere ud af din jagt med et vildtkamera

Det er måske ikke sæson for jagt herhjemme i Danmark lige nu. Men jeg kan alligevel ikke vente med, at kalenderen siger september. For i modsætning til mange andre så ser jeg virkelig frem til at efteråret starter, så jagtsæsonen rigtigt kan gå i gang. Til den kommende sæson har jeg lavet en lille investering i form af et vildtkamera til jagten. Det bliver derfor ekstra spændende i år at gå på jagt.

Se jagten fra et helt nyt perspektiv med et vildtkamera

Vildtkameraet hænges op et sted, hvor man i forvejen ved – eller tror – at der kommer mange dyr forbi. Således kan man få et helt unikt indblik i dyrenes adfærd. Når man sætter kameraet op, er det yderst vigtigt, at vildtkameraet er camoufleret godt, så det går helt naturligt i spænd med naturen. De allerfleste vildtkameraer er også meget hårdføre, så de ikke bukker under, selvom der er regn, rusk og frost på programmet.

Mange vildtkameraer har også såkaldt night vision. Som de fleste nok er bekendt med, så er det ikke alle dyr, som sover, når det bliver mørkt. Nogle er faktisk mere aktive om natten end om dagen, og derfor er en night vision på et vildtkamera meget vigtigt, hvis man også vil kunne observere dyrenes adfærd, når det er mørkt.

Mange vildtkameraer kan sende billeder til telefon og mail, så snart den registrerer et dyr eller en bevægelse fra et dyr. På den måde kan man i ro og mag være derhjemme og slappe af, imens man får et nys om, at der måske er gået et rådyr forbi kameraet. Vildtkameraer kan både filme og tage stillbilleder fra optagelser.

Bliv en bedre jæger med et vildtkamera

Et vildtkamera er heller ikke kun forbeholdt jægere. Naturelskere, og andre der elsker at observere dyr i naturen, kan også have stor gavn af et vildtkamera. Derudover er et vildtkameraer meget populære at sætte op i nærheden af ørne- eller storkereder. For mange ornitologer, fugleentusiaster og andre fugleinteresserede er et vildtkamera en rigtig god løsning, hvis man uforstyrret skal følge med i fugleungerne mv.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *