Flexleasing af luksusbiler

I Danmark er det utroligt dyrt at være bilejer. Vi har et af verdens højeste registreringsafgifter for biler, og derfor er der så mange i Danmark, som bare kører rundt i små mellemstore biler i stedet for de lidt større luksuriøse biler. Hvis man derfor som privatperson ikke er med muffen, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at have en luksusbil herhjemme. Heldigvis kan man som privatperson benytte sig af flexleasing privat. Med flexleasing privat kan man som privatperson leje en luksusbil i en begrænset periode, og derfor er det en meget populær leasingtype. Der er mange steder, hvor man kan flexlease biler, men det bedste udvalg og betjening, finder man hos SpecialCars.  

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er i alt sin enkelthed en leasingtype, hvor registreringsafgiften bliver delt op i mindre rater, så man blot betaler af på registreringsafgiften på månedsbasis. Hvor meget man som bilejer skal betale, afhænger af den enkelte bils registreringsafgift; samt bilens alder. Der er derfor også forskellige periodeafgift satser alt efter, hvornår den pågældende bil første gang er blevet registreret.

Hvis bilens eksempelvis kun er 0-3 måneder gammel, så skal man betale 2% af registreringsafgiften. Hvis bilen er 1-3 år gamle, skal man betale 1% i registreringsafgift. Hvis bilen er ældre end 3 år, så lyder registreringsafgiften blot på 0,5% af den månedlige periodeafgift. Når leasingperioden udløber, er man ydermere forpligtet til enten at købe den leasede bil, eller finde en anden potentiel køber. I den periode man leaser bilen, så er det det pågældende leasingselskab, som har selve ejendomsretten over bilen, hvorimod personen, som anvender bilen har brugsretten over bilen i den givne periode.   

Flexleasing privat

Som den bilentusiast som jeg er, har jeg altid drømt om at køre rundt i en lækker cabriolet. Bare tanken om at man kan rulle taget af og drøne afsted på landevejen en lun sommeraften gør mig ellevild. Der er forskellige luksus bilmærker, som jeg altid har været stor fan af som: Audi og Porsche. For mig er især Audi den ultimative drømmebil. Da jeg var yngre forestillede jeg mig altid siddende i en rød Audi med speederen i bund. Nu er realiteterne så, at jeg inden for de næste par måneder – når vejret bliver bedre – vil flexlease en Audi.