Så er jeg tilmeldt konferencen

Så er jeg endelig tilmeldt årets største konference for firmaet. Jeg fik endelig sat mig ned og set på hvad jeg ville meldes til i det online tilmeldingssystem, der skal bruges til at tilmelde sig med. Der var helt vildt mange tilvalgsmuligheder til konferencen – både i forbindelse med aktiviteter, shows og events – men også i forbindelse med opholdet til konferencen.

Konferencen har valgt at samarbejde med en masse hoteller, så man kunne finde et værelse nemt og bekvemt inde i tilmeldingssystemet. Samtidig var der selvfølgelig også mulighed for at vælge forskellige størrelse værelser og antal sengepladser, hvis man skulle flere afsted sammen på konferencen. Selv maden kunne vælges inde i tilmeldingssystemet, så man kunne se hvilke muligheder man havde til konferencen og hotellet. På den måde, behøver jeg ikke engang at tage stilling til hvilken slags mad jeg skal have de forskellige dage, fordi det simpelthen allerede er bestemt på forhånd! Det er super smart, og gør hele turen meget mere overskuelig for mig, når det hele bare er nemt lige at gå til.

Jeg har også tilmeldt mig en masse forskellige events til konferencen, som jeg glæder mig til. Her havde det online tilmeldingssystem endda muligheder for at vælge hvor man ville sidde i salen til de forskellige præsentationer og shows, hvilket var virkeligt lækkert!

Når jeg går rundt til arrangement, behøver jeg heller ikke andet end min billet, da jeg får min mad udleveret ved fremvisning af denne, så jeg i teorien ikke engang behøver at tage min pung med til konferencen. Super ledt!

Konferencesystemet giver mig også en kalender for hvornår alle mine tilmeldte arrangementer til konferencen foregår, så jeg kan holde styr på hvornår jeg skal være hvor. Generelt er jeg egentlig meget overrasket over, hvor mange tilpasningsmuligheder og valg, jeg får ud af dette tilmeldingssystem.