Inspiration til indretning af terrassen

Der er mange måder, du kan indrette din terrasse på, så her vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du finder masser af inspiration, når du skal indrette din terrasse, eller hvis du hyrer nogle til at gøre det.

For selvom du hyrer en anlægsgartner til at stå for din terrasse, så er det en god idé, hvis du ved, hvad du gerne vil have. For ellers risikerer du ikke at være tilfreds bagefter. Derfor bør du læse dette indlæg, inden du vælger din næste haveterrasse.

Flotte terrasser

Det er subjektivt, hvad vi synes, er flotte terrasser. For nogle er det den helt klassiske terrasse lavet af sten, mens det for andre er træterrasser. I sidste ende kommer det an på, hvad du kan lide og det er det vigtigste.

Find en masse god inspiration på nettet, så du er sikker på, at du får noget, du kan lide. Hvis du ikke kender til nogle steder, kan du søge på:

  • Sociale medier, især Instagram og Pinterest
  • Google
  • Blogs
  • Spørg dine venner
  • Spørg en ekspert

Hvis du går ind på Pinterest og Instagram, så kan du søge efter, hvad du gerne vil se mere af. Især Pinterest er let at bruge her, men vi kan også anbefale Instagram, hvor du finder det hele via hashtags. Du kan både bruge danske og engelske hashtags.

Hvornår er træterrasser en god idé?

Det er selvfølgelig en smagssag, men de bliver især brugt, når du laver en terrasse, som er hævet over jorden. Eller hvis du vil have en form for altanterrasse, de bliver også bygget på samme måde og vil i dag også gå ind under en træterrasse. Her vil du enten bruge en håndværker eller en anlægsgartner. Førstnævnte fordi de er vant til at arbejde med træ.

Hvor finder du din næste terrasse?

Det letteste er at holde øje med, hvad der er på markedet. Hvad er moderne lige nu og hvad kan du godt lide? Snak med en anlægsgartner da de kan give dig masser af inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *