Jeg er kommet af med min tandlægeskræk hos min nye tandlæge i København

Jeg har altid hadet at gå til tandlæge. Jeg har fået kuldegysninger når jeg gik ind i venteværelse og det blev kun værre når jeg satte mig i stolen og den langsomt begyndte at læne sig tilbage. Uhh, det var ikke rart. Jeg fik det skidt og brød mig virkelig ikke om det. Der er dog kommet andre boller på suppen med min nye tandlæge i København – PLUS1 Tandlægeklinik.

Kvinde hos tandlæge

De har virkelig gjort en stor indsats for at få mig til at slappe af når jeg sad i stolen og bad mig om at trække vejret helt ned i maven, sænke skuldrene og tænke på noget rart. De fortalte mig hvad de skulle lave og hvordan de ville gøre det samt hvilke værktøjer de ville bruge. Jeg blev langsomt mere afslappet og blev bedre til at lade dem gøre hvad de skulle gøre. Jeg har været hos min tandlæge i København 2 gange nu og det er blevet så meget bedre med min tandlægeskræk. De er super professionelle hos PLUS1 Tandlægeklinik og jeg har kun roser at sende i deres retning.

PLUS1 har 4 klinikker i København og jeg har benyttet mig af den der ligger i Ballerup, da det er tæt på hvor jeg bor. Det er nemt lige at hoppe op på cyklen og køre derned på en af de udvalgte lørdage de har åbent og jeg har bestilt tid. Og ellers kunne jeg forestille mig at bestille tid næste gang på en tirsdag for der har de længe åbent. Så kan det passer super godt at få behandling efter arbejde. Det tror jeg, at jeg vil foretrække så man ikke kommer bedøvet på arbejde.

Jeg har fået lavet 2 huller hos dem sidste gang jeg var der og det var selvfølgelig svært for mig, men det er blevet meget bedre efter jeg har skiftet tandlæge i København. Behandlingen krævede bedøvelse, hvilket jeg vidste fra en gang jeg ikke blev bedøvet og det gjorde noget så ondt. Så det melder jeg altid ud at jeg skal have klaret først.