Ultraplast har alle slags plastkasser til industri

Står du eller din virksomhed og mangler plastkasser, af den ene eller anden art, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Ultraplasts hjemmeside. De har specialiseret sig i, at producere alle former for plastkasser til industri og virksomhedsbrug. Du kan få alt fra sortimentskasser til stabelkasser. Hvis du vælger at købe dine plastkasser hos Ultraplast kan du være sikker på en ting og det er, at det er plastikkasser af højeste kvalitet. Der kan være mange formål med en plastikkasse, hvorfor Ultraplast har et meget dybt sortiment. Deres store udvalg af plastikkasser skyldes, det varierer meget fra branche til branche, hvilken type plastkasse der efterspørges. Nogle skal bruge plastkasser til opbevaring, nogle har brug for plastkasser med låg. Specielt plastkasser med låg er en eftertragtet form for plastkasse. Det skyldes at det er en af de mere universelle former for plastik kasse. En plastkasse med låg kan bruges i stort set alle typer virksomheder. Hvorimod mange af de andre typer kasser, kan være lidt mere niche betonede i forhold til branchetypen. Ultraplast stræber efter, at have plastkasser til alle typer virksomheder. Det kan enten være i forbindelse med produktionsvirksomheder eller laboratorier som skal bruge plastkasser til sikker opbevaring.

Plastkasser med låg hjalp min virksomhed

Det kan lyde simpelt, men plastkasser med låg fra Ultraplast var faktisk med til, at hjælpe min virksomhed. Min virksomhed lever af at producere små elektroniske komponenter til computere. Derfor er organiseret opbevaring af komponenterne altafgørende. Hvis ikke du har et system til opbevaring af alle de små komponenter, kan det hurtigt gå galt. Ydermere, er det forholdsvis dyre komponenter, hvorfor de skal behandles med omhu. Efter vi havde nogle uheldige episoder, hvor vi mistede flere komponenter under produktionen, var det tydeligt at der måtte gøres noget. På det tidspunkt var jeg allerede bekendt med Ultraplast og deres plastkasse sortiment. Derfor var det oplagt, at tage kontakt til dem og høre hvad de kunne tilbyde af plastikkasser som kunne hjælpe os. Ultraplast havde en helt specielt serie af små plastikkasser, som passede perfekt til vores behov. Da vi modtog der limede vi skumgummi inden i kasserne. Da det var vigtigt, at plastikkasserne var små og foret med blødt materiale inden i.

Vi fik produceret de små plastikkasser i forskellige farver, som i dag hjælper os med at holde overblikket over produktionen. Da vi producerer forskellige former for komponenter, skal der være et overskueligt system, som gør vi ved hvilke plastikkasser der indeholder de forskellige komponenter. I skrivende stund er det et halvt år siden vi investerede i plastikkasserne fra Ultraplast og vi har ikke mistet en eneste komponent siden. Jeg vurderede det var værd at dele denne erfaring, da andre virksomheder derude kan stå i en lignende situation. Jeg er klar over, at mit eksempel er specifikt rettet mod produktion og opbevaring af små elektroniske komponenter, hvilket selvfølgelig ikke er noget alle kan relatere til. Men for mig handler det om at få bredt budskabet omkring, at du finder alle former for plastikkasser hos Ultraplast. Min historie skal symbolisere, at selv en lille og simpel implementering af, kan gøre en kæmpe forskel.