Jeg sender Far af sted på singlerejser!

Min Far er lige fyldt 58 år, og han er vist selv begyndt at tro, at hans liv er ved at slutte. Det har i hvert fald virket sådan på ham det seneste års tid, hvor han lader til at have mistet troen på nogensinde at finde en kæreste at tilbringe livet sammen med igen. Det vender jeg lige tilbage til. Det vigtigste fra dette indlæg er nemlig, at jeg er begyndt at sende min far af sted på singlerejser med Events4singler. Eller, det vil sige, at det begyndte jeg på for et par måneder siden. Nu tager han på singlerejser helt af sig selv.

Singlerejser med masser af singleture

Mine forældre gik fra hinanden, da jeg var barn, og min mor fandt lynhurtigt en ny mand, som også har været en stor del af min opvækst. Min far har skam haft kærester gennem årene, men det har aldrig holdt særligt længe. Da jeg var barn, syntes jeg, at det var irriterende, at jeg altid skulle lære en ny “mor” at kende. Først nu, hvor han helt er stoppet med at date, synes jeg, det er ærgerligt, for han går bare derhjemme helt alene det meste af tiden.

Jeg fandt Events4singler helt tilfældigt på nettet. De arrangerer både events men i den grad også singlerejser – singleferier for at være mere specifik. Deres singlerejser giver nu også mulighed for at opleve en masse. Men jeg ville gerne give min far muligheden for at tage på en singlerejse – en singleferie, nu hvor jeg er blevet lidt for gammel til at tage med på sommerferie.

På disse singlerejser bliver der arrangeret singleture, hvor min far kan være sammen med andre singler. Det gode ved disse singlerejser er, at min far kan komme på ferie igen, uden at det bliver ensomt. Måske kan han endda møde sin eneste ene.

Single resten af livet? Eller hvad?

Min far havde mere eller mindre givet op på kærligheden. Ingen af hans kærester kunne leve op til min mor – og det holdt jo heller ikke. Efter hans første singlerejse til Thailand, som jeg havde fået ham af sted på med lidt megen overtalelse, var det som om, at han allerede havde fået troen igen.

Han havde nu ikke fundet en kæreste på sin singlerejse. Men han havde haft en helt fantastisk singleferie og mødt en masse mennesker, som han i dag ser rigtig meget til. Måske havde han mistet troen på kærligheden, men efter denne singlerejse, var der en ny glæde i min fars øjne. Min far havde fået nye venskaber.

Han fortsætter med at tage på singlerejser

Flere gange siden har min far været på singlerejser. Han er blevet et aktivt medlem af Events4singler og deltager i og afholder selv en masse events. I starten kunne jeg mærke på ham, at han syntes, det var flovt. Det var som om, at han skammede sig over at være single.

I dag er det næsten som om, at han nyder at være single. Han finder det selskab, han manglede, i sine rejsevenner og i dem, han møder til de forskellige events. Måske er der også en kæreste iblandt disse rejsevenner, som han møder på sine singlerejser. Jeg har hørt lidt meget om en helt særlig kvinde, hvis navn jeg nok ikke må nævne her.

Det bedste ved Events4singler og min fars singlerejser er, at han for første gang i sit liv tager det lidt mere med ro. Der behøver ikke at komme titel på med det samme, og det gør heller ikke noget, hvis han ikke ender i et forhold. Min far har fået en ny selvtillid og er blevet god til at være single. Takket være Events4singler og disse fede singlerejser.