LPG-gas – et renere alternativ

Skal din virksomhed være med til at skåne miljøet og være med i kampen om en bedre fremtid for vores jord, så er LPG en bæredygtig løsning. BioLPG er samtidig billigere, og vil på sigt give jeres virksomhed store besparelser. Udskift derfor olie med LPG-gas og vær med i kampen om at mindske det samlede CO2-udslip.

BioLPG – Bæredygtig energiforsyning

Der er mange gode grunde til hvorfor man bør overveje at benytte BioLPG, især i erhvervslivet, men også privat. Først og fremmest er BioLPG lavet af 100% bæredygtig biomasse udvundet fra madaffald, restolier fra fødevareindustrien og vegetabilske olier. I modsætning til konventionel LPG, et af de mest miljøvenlige fossile brændstoffer, så er BioLPG altså en miljøvenlig gasløsning. Læs mere om køb af gas på flaske her.

Hvem kan bruge LPG?

LPG kan benyttes hos et utal af brancher, og har mange anvendelsesmuligheder. Det er en alsidig energikilde til byggebranchen, fungerer godt til fjerkræopdræt, kørntørring og meget mere.
LPG er blandt andet den oplagte energiforsyning i følgende brancher:

  • Landbrug
  • Byggeri
  • Lager
  • Fritid
  • Industri
  • Restauration
  • Opvarmning
  • Håndværk
  • Offentlige institutioner

Installation af gastank

Har man et stort gasforbrug, er det gennem Primagaz muligt at få installeret en gastank. Dette er især en oplagt løsning til de virksomheder, hvor gasforbruget er særlig stort. Således vil der altid være gas til rådighed, og man slipper dermed for at skulle ud efter en ny gasflaske, når man løber tør. Da Primagaz sørger for at fylde gastanken op hver gang, er det en nem og effektiv løsning, som samtidig er miljøvenlig, hvilket er en kæmpe fordel. Der aftales mellem virksomheden og Primagaz et niveau for automatisk genopfyldning, hvilket gør det let og overskueligt for virksomheden. En fast og stabil LPG-gastank fra Primagaz er samtidig billigere på sigt, og kan tilpasses alle virksomheders behov.

Ønsker man at skifte til Primagaz, er opstarten nem, og konsulenterne hos Primagaz er behjælpelige med dette. Har man spørgsmål til LPG, tilbyder Primagaz et rådgivningsmøde, hvor man kan få afklaret sine spørgsmål. Altså bør man overveje LPG gasflasker eller en gastank fra Primagaz og være med til at sikre en mere bæredygtig fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *