Bruseforhæng til ethvert badeværelse

Trænger badeværelset til at blive fornyet, er det altid en god ide at starte med et nyt badeforhæng. Du behøver ikke at lave en totalrenovering, for at skabe lidt hygge på badeværelset. Et badeforhæng giver et nyt udtryk og kan pifte ethvert badeværelse op. Er du på udkig efter flere farver til badeværelset, kan et badeforhæng give dette, men hvis du modsat ønsker et mere stilrent badeforhæng, fås dette også hos Ideshoppen. De har et bredt sortiment, som kan pifte ethvert badeværelse op.

Sjove badeforhæng

Et bruseforhæng er som regel hvidt, gråt eller lignende, men det behøver ikke at være kedeligt, tværtimod. Det må gerne være anderledes og farvesprudlende, så det kan give badeværelset noget mere liv. Er du derfor på udkig efter et sjovt badeforhæng til netop dit badeværelse, så har Ideshoppen lige hvad du står og mangler. Se for eksempel Ideshoppens følgende badeforhæng i sjove, farverige motiver:

  • Skov motiv
  • Bambus motiv
  • Badeand
  • Engholm “Paris”
  • Save Water
  • Chevron
  • Engholm Cirkel

Disse er blot eksempler på farverige badeforhæng. Ideshoppen har mange flere farverige badeforhæng til forskellige priser, alt efter behov og ønske. Det handler blot om at finde den rigtige, og med Ideshoppens store udvalg, er der noget til enhver smag.

Et sjovt alternativ

Man ser sjældent et gennemsigtigt badeforhæng, men blandt Ideshoppens brede sortiment fås dette også. Disse badeforhæng er af god kvalitet, som kommer fra svenske Demerx. De er fremstillet i 100% økologisk EVA-plast. Fordelen ved dette badeforhæng er, at det er vandafvisende. Dermed undgår man, at bruseforhænget bliver vådt og klister sig til en. Dette badeforhæng kan vaskes ved 30 grader, hvilket er rart, da et badeforhæng med tiden kan lugte surt. Det er derfor vigtigt, at et badeforhæng tåler vask. Hos Ideshoppen kan du for eksempel få et transparent badeforhæng med trekanter.

Til dette badeforhæng medfølger 12 plastkroge til ophæng. Den måler 180×200 cm. Og vejer ca. 0,7 kg. Skal det transparente badeforhæng være lidt sjovere, fås det også med puslespils mønster, fodbolde, farverige paraplyer og cat eye mønster. Udvalget af sjove badeforhæng er altså stort, og fås i alle mulige tænkelige farver og motiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *