Find de perfekte terrassebrædder til din drømmeterrasse

Terrassen er det perfekte samlingspunkt om sommeren for hele familien. Her kan i nyde nogle fantastiske stunder i hinandens selskab, mens vejret er dejligt og varmt. Det er derfor enormt vigtigt, at det er en lækker terrasse, da den skal skabe de rette omgivelser for en god stemning. Her har terrassebrædderne for eksempel en rigtig stor betydning, fordi de skaber selve grundfladen for hele terrassen. Det er for eksempel oplagt med træbrædder, hvis du gerne vil have en hyggelig stemning på terrassen.

Find terrassebrædder her, hvis du overvejer at bygge en terrasse ude i din have. Der er rigtig mange forskellige typer og materialer, som du kan vælge i mellem. Det er derfor bare om at finde de terrassebrædder, som passer til din smag og dine præferencer til den nye terrasse.

2 tips til at lægge terrassebrædder

Hvis du selv skal lægge terrassebrædderne, er det vigtigt, at du gør det rigtigt fra start, så det ikke skal laves om. Grundlaget for terrassen skal helst ligge pænt og ordentligt, da det er hele essensen af terrassen. Her er der derfor 2 tips til ting, du skal huske, når du selv lægger terrassebrædder.

  1. Vend brædderne rigtigt

Hvis du skal have træbrædder på terrassen, er det vigtigt, at du vender dem korrekt. Træ er et levende materiale, der bevæger sig i tidens løb og bliver formet af vejret. Hvis årringene smiler, vender brædderne rigtigt, og træet kan derved bedre modstå vand. Her er det højst midten af brædderne, som kan løfte sig en smule, og ikke siderne, der ellers havde krævet at blive nedbanket igen.

  • Fokus på afstanden mellem brædderne

Afstanden mellem brædderne har en rigtig stor betydning. Den perfekte afstand mellem brædderne på en træterrasse er 3-8 mm. Med denne afstand er du sikker på, at der ikke ender med at flyde vand oven på terrassen. Hvis der samler sig vand på terrassen, kan det resultere i, at træet udvider sig og trækker sig sammen. Arbejder du med fugtigt træ, kan det være nødvendigt at lægge brædderne en smule tættere, fordi træet trækker sig sammen, når det tørrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *