Min krop er så god som ny igen

Efter en længere periode med ondt i ryggen og nakken, fik jeg endelig taget mig sammen til, at få gjort noget ved det. For et halvt års tid siden, vågnede jeg op med smerter i nakken. Jeg var overbevist om, at jeg nok havde sovet i en forkert stilling om natten og, at det nok skulle gå over af sig selv. Men efter noget tid var det ikke blevet bedre og det begyndte at trække ned i ryggen. Allerede der burde alle alarmklokker ringe. Nu hvor jeg sidder efterfølgende og tænker forløbet igennem, kan jeg godt se hvor naivt det var, at jeg ikke fik hjælp tidligere. Kun få hundrede meter fra mit hjem på Frederiksberg ligger Månsson Osteopati, som er specialister i både Osteopati, Fysioterapi og Kraniosakralterapi. Alligevel fik jeg ikke gjort noget ved det. Efter noget tid vender man sig til smerterne og lære at leve med dem. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der har været i sådan en situation. En dag kom jeg tilfædlgivis forbi http://maansson-osteopati.dk/, fordi jeg sad og søgte på osteopati og fysioterapi på Frederiksberg. Jeg blev derfor enig med mig selv om, at nu skulle det være. Jeg ringede til Thomas Månsson og fik hurtigt en tid dagen efter.

Thomas er som sagt uddannet indenfor både osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi. Det vil sige han kan inddrage viden fra flere forskellige behandlinger i én behandling. Alt andet lige, er der derfor større chance for, at han kommer dit problem til livs. Jeg ved ikke med sikkerhed om det var osteopatien, fysioterapien eller kraniosakralterapien der gjorde forskellen. Men jeg har aldrig haft det bedre i min krop end jeg har nu. Jeg føler mig som født på ny.  

Osteopati på Frederiksberg

Der er et forholdsvis stort udvalg af klinikker som tilbyder osteopati på Frederiksberg og omegn. Derfor kan det være svært at vælge, når problemerne opstår. Jeg har ikke været på alle klinikker på Frederiksberg. Derfor kan jeg ikke fortælle dig hvilke osteopater på Frederiksberg som du skal holde dig fra. Til gengæld kan jeg fortælle dig, at Thomas Månsson hos Månsson Osteopati er den helt sikre løsning. Allerede efter kun få behandlinger han havde fundet roden til mine smerter og behandlet dem. Som sagt ved jeg ikke om det er osteopatien eller fysioterapien der har gjort forskellen. Men det understreget igen, hvor stor en fordel det er, at han kan bruge flere forskellige behandlingsformer. Hvis du lignende problemer med ryg eller nakke, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til Månsson Osteopati på Frederiksberg.