Når du skal finde underholdning til firmafesten

Oh yes. Jeg er blevet en del af festudvalget. Det er mit blevet job arrangere den næste firmafest, som skal være en kick-off fest, hvor vi skal skyde det nye år i gang. Og når jeg skal arrangere sådan en fest, så skal der jo også være noget firma underholdning. Dér står jeg lidt af. Det gjorde jeg i hvert fald, indtil jeg fandt ud af, at Sunny Cagara laver underholdning firmafest. Det kan du læse om her: https://www.sunnycagara.dk/underholdning-firmafest/.

Det er ikke altid nemt at finde på firmafest ideer

Og grunden til, at det ikke altid er nemt at finde på firmafest ideer, er at du jo gerne skal gøre alle glade med den firmafest underholdning, du nu finder på. Det er altså ikke altid helt nemt. Alle mine kollegaer er nemlig meget forskellige, og det ville for eksempel ikke være nemt at finde et live band, alle gad at høre på.

Jeg har før overvejet at finde en tryllekunstner til andre fester, men jeg har alligevel aldrig prøvet at booke én. Jeg har nemlig altid haft en frygt for, at tænk hvis nu han ikke var sjov, eller han lavede fejl, og det ville blive enormt pinligt for ham. Så ville det pludselig blive en lang og akavet firma underholdning, og alle ville bare sidde og krumme tæer i en time til en halvanden time. Det ville ikke være den optimale underholdning firmafest.

Jeg fandt den bedste underholdning til firmafest hos Sunny Cagara

Jeg har så fundet den allerbedste løsning på underholdning firmafest, jeg overhovedet kunne finde. Sunny Cagara er en super dygtig entertainer, der både laver magi og tricks, der manipulerer med publikums tanker. Han kan få publikum til at tabe kæberne, når han viser disse evner, men det er heller ikke det eneste han kan. Sunny Cagara kan lave stand-up og få sit publikum til at falde bagover af grin, uanset hvem de er. Og derfor er jeg gået med Sunny Cagara som vores firmafest underholdning.

Ud fra de anmeldelser han har fået, er jeg slet ikke i tvivl om, at han vil være den rette underholdning firmafest. Jeg ved, at det ikke bliver en sådan situation, hvor alle kommer til at sidde og krumme tæer, fordi han er så dygtig, som han er. Han kan ikke kun trylle; han kan også bruge sin humoristiske sans og manipulere med folks tanker. Sunny Cagara er ekspert i underholdning firmafest, og jeg ved, at jeg vil få credit for at booke en som ham. Sunny Cagara kan det hele.