Microsoft kurser til alle behov

Min virksomhed har altid haft et stort fokus på kompetenceudvikling, og derfor har vi altid brugt mange ressourcer på kurser. Det betyder at vi hele tiden udvikler os som medarbejdere, men også personligt og professionelt. Microsoft kurser er generelt et godt sted at starte mht. virksomhedskurser, da de sikrer, at din virksomhed har et godt fundament af viden om hvordan man bruger de mest gængse programmer og softwares virksomheden.

Microsoft kurser til styrkelse af kompetencer

For nylig, var vi på 2 forskellige kurser, for at styrke vores kompetencer og for at forbedre vores viden inden for basics – vi var nemlig både på kursus i Microsoft Windows 10 og Microsoft Office-pakken. Det kan måske virke lidt mærkeligt, for det er jo noget langt de fleste kan begå sig i. Det er sådan set også rigtigt, men der er bare så mange bagvedliggende funktioner, der aldrig bruges, men som kan give fantastisk stor værdi – især under virksomhedsbrug!

Derfor var næsten hele virksomheden på kursus i Microsoft Windows 10 og Microsoft Office, for at få opdateret deres viden og kompetencer. Og jeg tror ikke at jeg kun taler for mig selv, når jeg siger, jeg lærte mange ting, som jeg kan bruge fremover – både i WIndows 10 og Office!

Er du allerede superbruger i både Windows10 og Office-pakken, giver det måske ikke så meget mening at tage disse kurser. Men til gengæld, findes der jo et hav af andre softwares fra Microsoft, og derfor også et hav af kurser, du kan blive bedre i.

For eksempel, er Microsoft Dynamics Nav et økonomistyringsprogram, som bruges af både små og større virksomheder. Dette program har så uendeligt mange muligheder at ALLE ville have godt af et kursus heri. Der er simpelthen ikke nogen, der arbejder med Microsoft Dynamic Nav, der ikke kunne få noget ud af et kursus heri – det vil jeg vædde på!

Certificeringer inden for SQL kurser og Microsoft Azure

Arbejder du med SQL-servere og -databaser, kan du finde over 20 forskellige kurser og certificeringer, der kan udvikle dine færdigheder, både inden for programmering, men også lagring og datamodellering. Certificeringer inden for SQL og Microsoft Azure er utroligt efterspurgte inden for erhvervslivet, især fordi SQL er er uniformt og meget udbredt programmeringssprog i databasesystemer.

Microsoft Azure tilbyder et væld af services og platforme til at håndtere enterprise applikationer og services i skyen. Hos Global Knowledge, kan du ligeledes deltage i mere end 50 forskellige kurser og certificeringer inden for dette. Så uanset hvilket niveau eller hvilken stilling du sidder i, kan du finde et Azure kursus der passer til dine behov. De fleste af Azure-kurserne er lavet, så de hovedsageligt henvender sig til systemadministratorer, udviklere og lignende roller inden for IT.