Opgrader din designklassiker

De gamle designklassikere er mere populære end nogensinde før. Mange danskere, både unge såvel som gamle, drømmer om at have en af de helt store møbelklassikere stående i lige netop deres hjem. Men grundet møblernes status og de store møbeldesignere, der står bag, er priserne for mange uoverkommelige. Flere og flere kigger efter de kendte designs på nettets mange ”køb brugt-sider”, hvor der er en chance for at finde de flotte klassikere til mere spiselige priser. Problemet er så bare, at de designmøbler, der er til at betale, ofte er meget gamle og slidte og ikke helt ligner det møbel, man havde drømt om. Heldigvis er der råd for dette, og mange af møblerne kan ”reddes”, hvis de tilføres nyt iv i form af et læderbetræk eller en læderhynde.

Find de læderhynder, der passer dit møbel

Når det gælder hynder og betræk i læder findes der et hav af muligheder. Både når det gælder farve, skum og lædertype. For at netop dit møbel får den bedst mulige styling, er det vigtigt, at du finder det betræk eller den hynde, der passer bedst. Hvis du ikke selv har en klar ide om, hvordan læderet til dit møbel skal se ud, er det en god idé, at spørge den virksomhed, du har valgt til at fremstille hynderne, hvad de foreslår. De fleste virksomheder indenfor branchen har stor erfaring med rådgivning af kunder, og du sikrer dig, ved at vælge en af disse virksomheder, at du ender ud med det bedste resultat for dig og dit møbel. Er du i tvivl om, hvilken virksomhed du skal vælge, så find dine læderhynder her.

Pasning og pleje af læder

Når du har brugt penge på at få fremstillet læderhynder og betræk til dine møbler, er det vigtigt, du passer og plejer læderet ordentligt, så det holder længst muligt. Sørg derfor altid for, at forhøre den virksomhed du har brugt til fremstilling af hynder om, hvordan du bedst muligt passer dine møbler. Virksomhederne forhandler som oftest også plejeprodukter til læderet eller også kan de give dig en idé om, hvilke produkter du bør anskaffe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *