Oplev studielivet med Sims 4 Udforsk Universitetet

Sims er et spil, der har været kendt og spillet i Danmark i rigtig mange år. I løbet af alle de år har spillet også udviklet sig markant. Det er blandt andet sket igennem nye udvidelsespakker, store som små. Udvidelsespakkerne giver dig som spiller mulighed for at prøve andre ting, funktioner og lokationer, der kan ændre dine simmeres hverdag og din oplevelse med spillet. En af disse større udvidelsespakker til Sims 4 er Sims 4 Udforsk Universitetet.

Form dine simmeres liv på en ny måde

Det er en Sims 4 udvidelsespakke, hvor du og dine simmere får mulighed for at udforske det at gå på universitetet. Du får dermed en helt ny dimension til dit spil og dine simmeres liv, idet der nu er en form for mellemstadie mellem, hvad dine simmere kan som børn og som voksne.

Med denne udvidelsespakke får dine simmere mulighed for at prøve tilværelsen som studerende på et universitet sammen med andre studerende, og du får samtidig mulighed for at forme dine simmere endnu mere end før. Og så på et helt nyt sted og i nye omgivelser.

Sims 4 Udforsk Universitetet giver dig dermed flere nye ting at prøve og tage dig til i spillet. Det kan for eksempel være:

  • Udforsk de forskellige universiteter. Her er både et moderne og et mere historisk, som dine simmere kan blive indskrevet på
  • Studere på biblioteket eller hæng ud med de andre studerende
  • Bo på kollegie eller ude i byen ved universitetet
  • Oplev de forskellige udvalg og aktiviteter, der hører til livet som studerende

Nye aktiviteter med Sims 4 Udforsk Universitetet

Det er en udvidelsespakke, der som sagt giver dig flere nye muligheder. Det gælder især, når det kommer til de nye aktiviteter, som din simmer kan prøve af. Ud over at være sammen med bofællerne, kan dine simmere prøve saftpong, fodbold, lave robotter, debattere eller interessere sig for kunst. Alt sammen, imens dine simmere selvfølgelig skal følge med i undervisningen og få gode karakterer. Uanset om de vil læse jura, undervisning eller ingeniør. Mulighederne er mange og varierede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *