SmartLock er fremtiden inden for hjemmeplejen

Hjemmeplejen er et emne der ofte bliver diskuteret folketinget. Det gør det fordi det betyder noget for de fleste danskere, at der bliver taget hånd om de ældre. Men selv med flere penge til hjemmeplejen kan det være svært at gøre en markant forskel, i hvert fald indtil BEKEY introducerede Danmark og resten af verdenen for det elektroniske låsesystem SmartLock. SmartLock er, som navnet indikerer, et smart elektronisk låsesystem. Men hvad indebærer det helt præcist? BEKEYs SmartLock er en elektronisk lås, som monteres på indersiden af hoveddøren. Den erstatter ikke den nuværende lås, men bliver derimod monteret direkte på den. Det vil sige at du stadig kan åbne hoveddøren med en fysisk nøgle, akkurat som tidligere. Derfor vil den ældre beboer, samt familie med ekstra nøgler, overhovedet ikke blive berørt af implementeringen af et SmartLock låsesystem. Efter SmartLock dørenheden er opsat, vil hjemmeplejen kunne låse hoveddøren op med et enkelt klik fra en smartphone. Det er her hvor SmartLock skal gøre en forskel er for hjemmeplejen

Det at hjemmeplejen lige pludselig kan åbne alle de ældre beboeres hjem, med et enkelt klik fra deres smartphone, kommer til at effektivisere hele hjemmeplejen. SmartLock låsesystemet gør nemlig, at samtlige af nøglerne til de ældre beboeres hjem bliver digitale. Der vil blive sparet oceaner af tid og ressourcer fordi alt logistik omkring fysiske nøgler bliver fortid. Det eneste hjemmeplejerne skal forholde sig til er, at have deres smartphone, med BEKEY mobil applikationen installeret, med sig. Samtidig lever vi i 2018, hvor stort set alle har en smartphone lige ved hånden, hvorfor dette er en oplagt løsning.

Allerede på nuværende tidspunkt er der er en del kommuner, som har investeret i et SmartLock låsesystem. Derfor ved man, hvor stor en forskel et elektronisk låsesystem kan gøre. Det har været en stor succes i de kommuner som har investeret i det. Alt den tid som hjemmeplejen sparer på ikke at skulle administrere fysiske nøgler, er tid der lige pludselig kan blive brugt på de ældre i stedet. Det må, alt andet lige, siges at være en win/win situation.

Et SmartLock låsesystem øger trygheden  

En af de vigtigste ting for de ældre er tryghed. Udover at frigøre ressourcer, i form af tid, er et SmartLock låsesystem også med til at skabe øget tryghed, både for de ældre, deres familier og hjemmeplejen. Der er flere måder hvorpå et SmartLock låsesystem kan skabe øget tryghed. Samtlige hjemmeplejer skulle før i tiden have en ekstranøgle, til hver af de beboer de skulle ud til. Når man skal administrere så mange nøgler, er det ikke et utænkeligt scenarie, at en nøgle bliver væk eller tabt. Når dette sker, vil man i det fleste tilfælde blive nødsaget til at skifte låsen ud i hoveddøren, i den ældres bolig. Det er den eneste måde man kan sikre sig mod, at en nøgle ikke ender i nogle hænder, den ikke skulle. Med et SmartLock låsesystem fra BEKEY, kan du helt undgå dette scenarie, da hjemmeplejen bliver helt fri for håndtering af fysiske nøgler. På den måde er der ingen fare for, at nøglerne forsvinder eller lignende.