30 års fødselsdag på restaurant

Så er dagen, jeg har gruet for i så lang tid, ved at være på trapperne. Jeg har snart fødselsdag, og det er en grim en af slagsen. Jeg runder et skarpt hjørne, jeg fylder nemlig 30. Der er måske nogen, der ville ønske de stadig var 30. Men i må også kunne huske, hvordan det var, at gå fra 20’erne til 30’erne. Det er et knæk i ens selvtillid, det er nu det går op for en, hvor gammel man egentlig er. Det er som en spand kold vand i hovedet. Men jeg har valgt, at prøve at se positivt på det. Det er en god mulighed for, at få samlet familien og de nærmeste venner. Jeg har hånden på hjertet, ikke været den bedste gennem årene, til lige nøjagtig denne disciplin. Hvorfor jeg har valgt, at gribe muligheden denne gang. Min plan er, at finde en restaurant i København, som kan huse et større selskab.

Jeg bor selv i indre by, så jeg kender København ret godt. Derfor synes jeg, at jeg har et nogenlunde overblik over restaurant selskaber København. Jeg har derfor nogle favorit restauranter i kikkerten. Det er alle steder, hvor jeg har spist før. Det er vigtigt for mig, det er ordenligt mad nu, hvor anledningen er min 30 års fødselsdag. Der er specielt en restaurant, som jeg har udset mig som favorit, det er Restaurant Cassiopeia. Jeg er rigtig glad for Restaurant Cassiopeia, hvor jeg har spist mange gange tidligere. Det eneste problem er, jeg er i tvivl, hvorvidt de tager selskaber ind. Selskaber København kan af og til godt være lidt problematiske, specielt hvis ikke man er ude i god tid. Jeg har derfor allerede kontaktet Restaurant Cassiopeia og forhørt dem om restaurant selskaber København.

Brunch selskab København

Inde hos Cassiopeia foreslog de, jeg skulle invitere til brunch selskab. Det var ikke noget, jeg havde overvejet selv. Men vi kunne få en hel brunch buffet, kun for vores selskab, hvilket jeg synes lød som en god løsning. Jeg har derfor nu sendt invitationer ud til brunch selskab København, til hele familien og nærmeste de nærmeste venner. Efterfølgende er jeg blevet mere og mere sikker på, det er den rigtige beslutning, med brunch buffet København. Det er den eneste måde man, som arrangør er sikker på der er nok mad, til hele selskabet. Ydermere er jeg fri for, at skulle leje festlokale. Jeg kunne ikke overskue logistikken i, at skulle holde fest for familien hele natten.

Hvis du selv eller kender nogen der søger restaurant selskaber København, så er Restaurant Cassiopeia løsningen. Specielt hvis du og dit selskab er til brunch buffet. Det er en udsøgt og lækker brunch buffet, de strikker sammen. Der er er alt fra standard æg og bacon til smørrebrød og ostebord. Med andre ord, så er der virkelig noget for hver en smag. Du kan desuden også bestille drikkevarer buffet. Hvilket vil sige, du ikke skal tænke på, hvor meget dit selskab drikker under brunchen. Det kan virkelig godt betale sig. Endvidere er det dejligt, som gæst ikke, at skulle spare på drikkelsen under maden.