Hvilken ejendomsmægler Amager skal man vælge?

For 5 år siden købte jeg en ejerlejlighed på Amager. Jeg har været super glad for bo i den, men det er kun en 2 værelses lejlighed. Problemet ligger i, jeg gerne vil flytte sammen med min kæreste og der er en 2 værelses, ikke stor nok. Jeg er ikke nogen professor når det kommer til boligmarkedet, men jeg har læst mig til, priserne på boliger stiger og har gjort det et stykke tid. Derfor overvejede jeg, at sælge og købe noget sammen med min kæreste.

Men jeg har ingen anelse om hvilken ejendomsmægler Amager, jeg skal vælge. Jeg kom frem til, det ville være oplagt, at bruge en der har godt kendskab til både miljøet hvor jeg bor nu og der hvor jeg gerne vil købe. Hvorfor valget endte på MMliving, de har en afdeling i Ørestad, hvor jeg gerne vil købe mine næste lejlighed. Samtidig har de også en afdeling ved Amager Strand, som ligger tæt på hvor jeg bor nu. Jeg tog derfor kontakt til MMliving, for at få sat et møde op, hvor vi kunne diskutere detaljerne.

Gratis salgsvurdering

Ved mit første møde med ejendomsmægleren, fik vi en god snak om, hvad jeg havde af forventninger og hvad han vurderede var realistisk. Han forsikrede mig, at en bolig med min beliggenhed, kunne han sagtens sælge, som markedet var i øjeblikket. Han tilbød mig en gratis salgsvurdering af min lejlighed, hvilket jeg blev meget positivt overrasket over. Det viste sig, det er noget de tilbyder alle kunder, at man altid kan få en gratis og uforpligtende salgsvurdering, det kalder jeg god service. Det kan du lige have i baghovedet, hvis du en dag skal bruge en ejendomsmægler Amager.

Første fase i operation ny lejlighed var, at få solgt min nuværende lejlighed, til en fornuftig pris. Der gik kun kort tid, efter salgsvurderingen var foretaget og lejligheden var sat til salg, før de første henvendelser på lejligheden kom. Ejendomsmægleren afholdte et åbent hus arrangement, for at øge interessen på lejligheden. Kan man opnå flere bud på lejligheden, kan det ende i en bud aktion, som i sidste ende kan resultere i en højere salgspris.

Solgt på under 2 uger

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at min lejlighed blev solgt på under 2 uger. Taget den store interesse i betragtning. Men ikke nok med lejligheden, blev hurtigt solgt, så blev den også solgt for mere end den var blevet udbudt til. Stor respekt til ejendomsmægleren fra MMliving, der virkelig har gjort et godt stykke arbejde. De er klart den bedste ejendomsmægler Amager hvis du spørger mig.

Nu hvor min lejlighed er solgt, kan jeg med ro i maven begynde, at kigge mig om efter en lejlighed med min kæreste. Jeg har booket et møde med MMliving, hvor vi kan få noget køberrådgivning. Så jeg regner ikke med der går lang tid, før vi har fundet en lækker lejlighed i Ørestaden.