Hvor skal man købe Cargo bukser i dag?

Når det kommer til køb af Cargo bukser i dag, som er baggy bukser, er udvalget af butikker blevet lidt begrænset. Går man 10 år tilbage i tiden, kunne man købe det i næsten alle tøjbutikker i landet. Selvom det kan være svært at finde, både i fysiske butikker og online, så er det heldigvis ikke umuligt. Men ligesom med alt andet tøj, så har jeg lidt brand preference, og når det kommer til Cargo bukser, så skal det være Molecule. Molecule er noget af det bedste du kan få i Cargo bukser. Kvaliteten af buksen er længder bedre en de andre alternativer ude på markedet.

Jeg har to par Molecule Cargo bukser, som jeg købte for 6-7 år siden. Stadig den dag i dag, kan jeg sagtens bruge dem. De er dog blevet lidt slidt hist og her, hvilket fik mig til at undersøge mulighederne for, at købe et nyt par. Jeg havde været i alle tænkelige tøjbutikker i København for, at finde et udvalg af baggy bukser, men uden held. Derfor begyndte jeg at søge online, hvor jeg faldt over en onlineshop molecule.dk, som havde stort udvalg af Cargo bukser. Det var lige præcis, hvad jeg havde ledt efter.

Army og Camouflage farver

De to par bukser jeg har i dag, er standard farver mørkeblå og mørkegrøn. De mange års brug, har medført, at de er falmet lidt i farverne, så de er blevet ekstrem kedelige. Derfor søgte jeg nogle Cargo Bukser med lidt anderledes farver. Efter jeg havde fundet molecule.dk, brugte jeg noget tid derinde og kiggede alle deres bukser igennem. Hvorefter jeg fandt Molecule Cargo bukser i army og camouflage farver. Jeg var solgt på stedet, det var de fedeste bukser jeg havde set meget længe, jeg måtte eje dem. Jeg bebrejder dig ikke, hvis du tænker, det lyder som en mærkelig farve til et par bukser. Men tro mig, de er super fede. Hvis ikke du er til army og camouflage farver, så kan jeg glæde dig med, de også har tonsvis af modeller i andre farver.

Det er sådan med Cargo bukser, de er meget store i størrelsen, hvorfor det kan være svært at finde den rigtige størrelse. Heldigvis har jeg jo en del erfaringer med lige netop de typer bukser, så jeg ved hvad størrelse jeg bruger. Men hvis du overvejer, et par Cargo bukser, så er det en god ide lige at have det i baghovedet.

Ny favorit Molecule butik

Molecule.dk er helt sikkert min go to, tøj butik fremover. For det første har jeg endelig fundet en butik, hvor jeg kan købe Molecule Cargo bukser. Men derudover har de også et kæmpe udvalg af andet Molecule tøj, alt fra t-shirts til caps. Det er oven i købet til rigtig gode priser på alle de forskellige produkter. Der er ofte tilbud, hvis du køber flere produkter, køb 3 betal for 2 f.eks. Står du selv og er på udkig efter Cargo bukser eller Molecule tøj? Måske bare streettøj generelt? Så kan jeg varmt anbefale molecule.dk