Vores rejse til Mallorca i feriehus

 

I feriehus i Mallorca

Mallorca er et rigtig populært rejsemål for os danskere. Vi var i Mallorca i eget feriehus forleden. Det var en fantastisk rejse og gav os masser af kvalitetstid med familien. Herunder vil jeg benytte lejligheden til at fortælle om vores rejse til Mallorca og hvilke oplevelser det gav os.

Velkommen til min blog!

“Turen går til Mallorca” – Denne rejse til vores feriehus i Mallorca var en fantastisk oplevelse for min familie og samtidig vores første besøg på de solrige Spanske øer. På Mallorca er der mange seværdigheder og oplevelser for hele familien – store som små. De børnevenlige strande og de mange seværdigheder i det fredfyldte Mallorca gør det et besøg værd. Øens størrelse har mange fordele når det kommer til transport, man kan nærmest gå mellem seværdighederne på øen.

Fred og ro med familien

Der er vældig mange populære strande på Mallorca, hvis man er til fred og ro sammen med børnene, er der nogle store idylliske strande tæt ved Palma. Der er fred, ro og plads til hygge med børnene. Hvis man er til lidt mere gang i den, er der også mange festglade gæster der benytter stranden ved Magaluf. Magaluf er i dén grad en populær by at tage til som ung og festglad turist.  

Seværdigheder og oplevelser i verdensklasse

Hvis man vil opleve flere seværdigheder på Mallorca ligger der en meget hyggelig Safari Zoo ved Porto Cristo som er den nordlige del af Mallorca. Her er der muligheden at se mange eksotiske dyr og have en hyggelig dag med familien. En anden ultimativ seværdighed blandt børnefamilierne er vandlandet Aquacity. Det er en meget populær vandattraktion, der lokker mange vandglade barnlige sjæle til at komme og prøve de mange rutsjebaner.

Mallorca har en rig natur, hvor der er mange spændende seværdigheder at opleve. Det er for eksempel meget populært at vandre i naturen og tage på picnic, samt opleve den fantastiske og unikke udsigt ud over kysten – Den må opleves og kan næsten ikke beskrives med ord.

Eget feriehus i Mallorca med pool og vidunderlig udsigt over kysten

Som sagt, boede vi i feriehus i Mallorca, det var igennem hjemmesiden http://www.21-5.dk/ hvor vi søgte efter “feriehus Mallorca”, her købte vi os ind i et ejerskab til 5 forskellige feriehuse på 5 destinationer i udlandet. Feriehusene er moderne huse med pool, terrasse, have og balkon.

Vores feriehus var et samlingspunkt for vores familie, da vi var afsted. Om aftenen plejede vi at sidde på vores balkon og nyde god lokal mad. Mallorca´s madmarkeder har meget at byde på. Kylling eller “pollo” var et stort hit blandt ungerne og os voksne, kyllingen blev lavet som gryderet eller stegt på panden i olivenolie. Krydderierne der blev brugt til maden var lokale råvarer, der er dyrket i de velkendte drivhuse i Spanien.

Fra vores balkon blev maden nydt med den mest vidunderlige udsigt over byen og ikke mindst kysten. Morgenen og middagen blev ofte brugt nede i haven, hvor poolen var et stort hit for børnene. Mens den velkendte siesta stod på, opholdt vi os som oftest indendørs med air condition og masser af friskt vand.