Brystforstørrelse med implantat eller eget fedt?

Hvis du overvejer, at få foretaget en brystforstørrelse, så bør du vide, at der er to forskellige måder at udføre en brystforstørrelse. Man kan foretage en brystforstørrelse med eget fedt eller med et silikoneimplantat. Hos Agata Privathospital har de specialiseret sig i både brystforstørrelse med implantat og med eget fedt. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge metoder, så læs med og find ud af hvilken af de to brystforstørrelsesbehandlinger, der kunne være noget for dig. 

Brystforstørrelse med implantat

En brystforstørrelse med et silikoneimplantat er faktisk et af de mest efterspurgte plastikkirurgiske behandlinger i Danmark. Fordelen ved en brystforstørrelse med silikoneimplanat er, at man kan opnå mere runde og fyldige bryster end man kan med en brystforstørrelse med eget fedt. Man har også flere valgmuligheder fordi du kan vælge at få enten et rundt eller dråbeformet implantat. Med et rundt silikoneimplantat får du store og fyldige bryster med en flot kavalergang. Med dråbeformede implantater får du derimod mere fylde nederst, hvilket kan se mere naturligt ud. Denne type brystforstørrelse er desuden også ofte lidt billigere end en brystforstørrelse med eget fedt. 

Brystforstørrelse med eget fedt

En brystforstørrelse med eget fedt kaldes også en brystforstørrelse med fedttransplantation, fordi fedt flyttes fra andre dele af af din krop til dine bryster for at gøre dem større. Nogle mener, at en brystforstørrelse med fedttransplantation giver et mere naturligt resultat end en brystforstørrelse med implantat. Derudover er det også en fordel, at man undgår kapseldannelse eller lækage, som kan forekomme ved anvendelse af en silikoneimplantat. Dette vil kræve endnu en operation, hvilket bestemt ikke er billigt. Til gengæld får du ikke så mange valg ift. hvordan brysterne skal se ud. En brystforstørrelse med eget fedt vil nok ikke kunne give dig bryster med lige så meget fylde som en brystforstørrelse med implantat vil kunne. Det naturlige resultat anses dog af mange for at være smukkere og derfor er denne behandling ofte dyre end behandlingen med silikoneimplantat. Den højere pris skyldes blandt andet at man skal operere flere forskellige steder, fordi fedtet skal hentes fra andre dele af din krop.