Find årets julegave til manden, der har alt

Du kender det helt sikkert godt. Julen står for døren, stressniveauet nærmer sig det røde felt, og du skal have købt den sidste gave – den til din far eller din bror eller din mand eller din gode ven – ham som intet mangler og intet ønsker sig. Manden, der har alt. 

Her får du et par gaveidéer, når du selv er løbet tør.

Noget, der kan nydes, fremfor bruges

Til de personer der har alt, som de skal bruge, så er det oplagt at give dem noget, som de i stedet kan nyde. Det kan f.eks. være:

  • En rejse eller weekendtur for ham og hans partner eller sammen med dig
  • Mindre, hyggelige oplevelser som et restaurantbesøg, en koncert eller et foredrag
  • Noget lækkert kvalitetschokolade til manden med den søde tand
  • Noget godt spiritus, som han er vild med – f.eks. køb alkohol online på Slikforvoksne.dk, som har et stort udvalg. Her kan du også finde julekalendere – bl.a. en gin julekalender eller en whisky julekalender, hvis gavegiveriet godt må starte lidt tidligt.

Virker det som noget, han ville blive glad for? Tag et kig rundt på sider med diverse lækkerier og oplevelser for at få noget inspiration. Du kan også give dig i kast med at sammensætte din egen lækkeri-kurv eller oplevelsespakke. Find f.eks. en flaske god rom hos Slikforvoksne og læg den i en pakke med en god æske chokolade, en pose konfekt og et par billetter til en koncert. 

Hvad synes du, at han har brug for?

Når personen ikke selv kommer med de store ønsker, må det være helt i orden at vurdere selv, hvad personen kunne have brug for. Så hvis du mangler gaveidéer, så kan du prøve at holde et opmærksomt øje på, hvad personen giver udtryk for at mangle, eller ser ud til at mangle. Det er ikke sikkert, at han er enig i, at han har brug for et par nye sko, selvom de gamle er udtrådte og tyndslidte. Men måske – med tiden – vil han indse, at det nok i virkeligheden var meget rart med noget nyt.