Copenhagen Souvenirs har alt!

Når jeg kommer til København, er der altid én bestemt butik jeg ALTID skal ind i som det første – nemlig Copenhagen souvenirs!

De har ALT inden for souvenirs, og jeg er jo som bekendt tosset med nipsting. Copenhagen Souvenirs er faktisk en kæde af butikker, der ligger spredt rundt i hele København. Selvfølgelig er de hovedsageligt at finde i de mere turistprægede dele af byen, da de jo altid skal være tæt på deres kunder, men faktisk kan man også købe fra dem online på deres hjemmeside, som også hedder CopenhagenSouvenir.com.

Stort udvalg

Leder du efter souvenirs fra Danmark, bliver du simpelthen nødt til at give Copenhagen Souvenirs en chance – de har ALT inden for souvenirs i alle afskygninger. Danske Souvenirs er jo også altid en god gave at have med, hvis du skal besøge nogen i udlandet, som måske eller måske ikke har været i Danmark før.

Deres udvalg dækker selvfølgelig alle de klassiske souvenirs fra Danmark – Den Lille Havfrue, Angry Viking, nøgleringe, køleskabsmagneter og Copenhagen merchandise. Især deres Copenhagen merchandise er noget jeg er ret vild med. Deres I Love Copenhagen-motiver er super flotte, og passer simpelthen bare på så mange forskellige ting! Ud over de klassiske souvenirs, har de selvfølgelig også en masse andre søde, sjove og finurlige ting, som man kan købe. For eksempel Carlsberg- og Tuborg-merchandise. Det verdenskendte bryggeri, er nemlig også en rigtig god reklamesøjle for Danmark ude i den store verden, hvorfor du selvfølgelig kan finde Carlsberg nøgleringe med oplukkere i.

Souvenirbutik eller online?

Personligt er jeg mest selv til at gå rundt i en butik og mærke på alle de forskellige Copenhagen-souvenirs, for ligesom at få en fornemmelse af hvad det er jeg køber, inden jeg smider pengene for det. Det er jo ikke altid alle souvenirs der er af lige høj kvalitet. Men hvis der kommer noget nyt Copenhagen merchandise, kan jeg sagtens bare finde på at købe det online, hvis jeg føler at jeg bare må eje det med det samme eller inden det bliver udsolgt.

Den online souvenir butik er mere praktisk når jeg ikke lige er i København, men føler at jeg stadig mangler lidt nipsting til at pynte eller pryde samlingen med.

Vigtigt med høj kvalitet

Danske souvenirs repræsenterer jo danske værdier, og derfor er det også vigtigt at danske souvenirs er af høj kvalitet, når Danmark er kendt for at producere produkter af høj kvalitet og med fedt design. Langt de fleste produkter som Copenhagen Souvenirs sælger til deres kunder, er produkter, de enten selv har testet eller været med til at udvikle. Derfor kan de selvfølgelig stå inde for kvaliteten af alle deres produkter, og ved at de tilbyder nogle af de bedste souvenirs på markedet.

Alt dette ved jeg, fordi jeg tit har snakket med ekspedienterne inde i souvenir butikkerne i København, de mange gange jeg har været der. Jeg kommer der faktisk så tit, at jeg er på fornavn med langt de fleste af dem!