Hay bord som samlingspunkt i stuen

Vi har derhjemme et stykke tid nu gået også gerne ville have et nyt Hay bord til stuen. Sådan et stort dejligt spisebord hvor man kan nyde gode middage og have gode lange samtaler omkring. Vi har kigget på en masse forskellige Hay borde, for at finde det helt rigtige og der er bare en hel masse rigtig flotte Hay borde. Hay Bordet skulle gerne have plads til minimum 6 omkring og der er stadig en masse forskellige og flotte.  Vi har drømt om et stort flot Hay bord, i tidsløst design og i sort eller hvidt.

 

Fandt det rigtige Hay Bord

Vi havde søgt i noget tid indtil vi faldt over designdelicatessen, som bare har et fremragende udvalg af Hay borde. De har Hay borde til enhver lejlighed. De har små borde og større borde. Vi vil gerne have et Hay bord der kan fungere som samlingspunkt for hele familien og skabe rammerne om godt familieliv. Deres Hay borde er lavet er forskellige materialer som træ og metal og er af rigtig høj kvalitet.

bord

Gode middage

Vi har fundet vores nye Hay bord og det passer perfekt ind i lejligheden. Det står godt i spisestuen og har godt med plads rundt om og der kan sidde et stort middagsselskab rundt om. Vi nyder at invitere gæster og servere god mad ved vores nye Hay bord for vores gæster. Vi bliver også tit selv inviteret ud og nyder gæstfriheden – både at invitere og blive inviteret. Lige så rart som det kan være bare at sætte sig til rette ved et veldækket bord som gæst og nyde værten kokkerier, ligeså fedt kan det også være at invitere til middag og stå selv og kreere maden og arbejde med råvarerne og nyde gæsternes forbavselse og anerkendelse ved middagen.

Det er fedt med et stort spisebord så man ikke er begrænset af plads rundt om bordet når man vil invitere gæster til middag ved sit Hay bord.

Til Hay bordet har vi også købt nogle rigtig flotte stole og behagelige stole fra designdelicatessen. Man sidder super godt i dem og de er også fra designdelicatessens produktkatalog. Vi har valgt dem fordi de er designet i samme stil som Hay bordet og fordi man sidder fremragende i dem.

 

Pleje af Hay bordet

Vores nye Hay bord har en linoleumsoverflade og skal derfor behandles med linoleumspleje for at modvirke skjolder og for at pleje bordet. Det er en god ide at pleje bordet efter forskrifterne og det har vi tænkt os at gøre regelmæssigt. Vi tørrer altid bordet af hver aften efter vi har spist og altid hurtigt efter, hvis der er blevet spildt. Det vil forlænge bordet levetid og modstandsdygtighed. Hay bordet er vi super glade for og vil derfor behandle det og pleje det så vi kan have det i mange år endnu. Dog betyder det heller ikke at det ikke må blive brugt og det skal ikke være fordi man skal være mange for at bruge bordet eller spilde. Med nogle enkle steps, kan man komme langt med plejen af bordet.