Det første trommesæt

Jeg kan tydeligt det første trommesæt jeg fik, og alle de timer som der er blevet brugt på trommestolen med trommestikker i hånden. 

Lige siden jeg var lille har jeg altid haft en pasion for at tromme, og da det var muligt at prøve forskellige instrumentyer af via skolen, var jeg den første der løb over til trommesættet. Jeg prøvede selvfælgelig også andre instrumenter, men intet kunne måle sig med at side foran trommesættet. 

I takt med at jeg blev bedre og bedre og mere og mere seriøs, gik mine forældre med til at jeg kunne få mit eget trommesæt på værelset. Jeg kan tydeligt huske at det var en af de bedste dage, og hele dagen gik med at øve mig på mit nye trommesæt. 

Efter et år havde jeg brugt uendeligt mange timer med trommestikkerne i hånden, hvilket også tydeligt kunne mærkes på mine færdigheder. Dette betød også at det var blevet tid til at opgradere trommesættet, da mit første trommesæt var et begynder trommesæt. 

Markedet for trommesæt kan være svær at finde rundt i og der er mange forskellige modeller og hermed også et bredt spænd på trommesæt. En af de ting vi også snakkede meget om, var at starte med et brugt trommesæt, da kvaliteten af brugte trommesæt stadig er høj men prisen bliver lidt mere spiselig.
For at sikre at vi stadig havde garantien med os hvis der skulle opstå et problem tog vi kontakt til drumlimousine.dk som havde flere forskellige brugte sæt. Her oplevede vi en super kompetent rådgivning, samt der blev givet en garanti på 3 år på alle varer. Dette betød at selv om vi købte et brugt trommesæt så kunne vi føle os sikre at hvis der skulle opstå et problem ville der ikke være nogen problemer. 

Mange års glæde

Med mit nye trommesæt havde jeg et kvalitets trommesæt som hold i mange år, med mange timers trommen. Det eneste der engang imellem lige skulle udskiftes var trommsstikkerne og trommestolen. 

Der er ingen tvivl om at det var på grund af det store udvalg og den kompetente rådgivning som gjorde at vi valgte at købet trommesættet igennem drumlimousine.dk, som vi på intet tidspunkt har fortrudt. Hvis du synes markedet for trommesæt kan være svært at finde rundt i, og er første gang køber, vil jeg anbefale at du tager kontakt til drumlimosine.dk for at sikre at du kommer hjem med det helt rette trommesæt som lever op til lige netop dine drømme.