Få inspiration til at vælge de rigtige plakater til stuen

Stuen er det mest populære rum, når det kommer til at hænge plakater op i hjemmet. Det er med god grund, da stuen generelt set er et af de rum, vi opholder os mest i, og hvor der er sat størst fokus på at værne om den hyggelige og hjemlige stemning.

Vores plakater tager som oftest udgangspunkt i geografiske steder og situationer, som vi kender fra vores hverdag, sammensat i en smuk blanding af sarte farver, der kommer til udtryk i vores grafiske plakater.

Plakaterne passer rigtig godt sammen, så du kan med fordel købe flere, der kan se fantastiske ud ved siden af hinanden. Find de plakater, der taler mest til dig, og lad dem pryde dine ellers hvide vægge i din stue.

Sådan vælger du plakater til stuen

Det vigtigste er naturligvis, at du vælger de plakater, der taler mest til dig og siger noget om din personlighed. Det kan eksempelvis være med motiver fra den by, du bor i, eller en by, der betyder meget for dig. Du finder et stort udvalg hos os.

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når du skal vælge plakater til stuen. Du kan helt selv vælge, hvor mange plakater, du vil hænge på din væg. De passer flot sammen, og det ser kun bedre ud, når der hænger flere ved siden af hinanden.

Gallerivæg med plakater

En god idé, når du skal hænge plakaterne op i din stue, er at sammensætte dem til en gallerivæg. Her er det en fordel, at ikke alle plakater har den samme størrelse, men sættes sammen på en kreativ måde.

Det vigtigste, når du laver en gallerivæg, er, at plakaterne har nogle fælles linjer, der flugter. Det kan eksempelvis være en ydre kant – men du kan prøve dig frem og skabe den gallerivæg, der passer til dig.

Hos ViSSEVASSE har vi en hel masse plakater til stuen, som du kan lade dig inspirere af og gå på opdagelse i. Vi er sikre på, at du finder lige netop den plakat, der passer perfekt til din stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *