Forkæl dine medarbejder med særlige firmagaver

Det er kutyme på rigtig mange arbejdspladser at give sine medarbejdere eller kunder firmagaver. Det er særligt ved jubilæer – eksempelvis når nogle har været ansat i 25 eller 40 år – at det bliver fejret med en større reception med en særlig firmagave til følge. Det er dog langt fra alle steder, man kan få gode firmagaver, som modtageren bliver oprigtig glad for. Man vil selvfølgelig altid gerne give en personlig gave. Personlige gaver er ofte meget velovervejede – og de er selvsagt ekstra gode, hvis modtageren får noget, som vedkommende egentlig ikke vidste, han eller hun havde brug for.

Køb firmagaven hos en webshop

Man kan spare rigtig meget tid, hvis man køber firmagaven hos en webshop frem for i en fysisk butik. Jo flere gaver man køber, desto nemmere er det at købe gaverne samlet i en webshop. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad den enkelte medarbejdere har af præferencer med hensyn til en firmagave. Men med danske klassikere går man sjældent galt i byen. Dette kendetegner ikke mindst klassikere som: Georg Jensen skåle, Royal Copenhagen Mega Mussel samt Rosendahl design.

Fællesnævneren for alle disse danske klassikere er, at de er tidsløse, og så passer deres minimalistiske, skandinaviske design rigtig godt i de fleste hjem.

Dine medarbejdere kan også selv vælge firmagaven

Hvis du som virksomhedsejer skal give firmagaver til mange på én gang, så kan du med fordel vælge en webshop, som tilbyder at medarbejderne selv vælger deres firmagaver. Først og fremmest sparer man rigtig meget tid, hvis man overlader ens medarbejdere til selv at vælge deres favorit-firmagave. Men man sikrer også, at den enkelte medarbejder ikke bliver skuffet over gaven. Yderligere er det selvfølgelig vigtigt ikke at gøre forskel på sine medarbejdere, hvorfor beløbet for gaverne selvfølgelig skal være på det samme niveau.

Der findes flere forskellige webshops, som tilbyder denne ordning. Men jeg har hørt, at det bedste sted, man kan købe sine firmagaver er hos webshoppen: Julefabrikken. På trods af navnet så sælger de gaver året rundt, og deres sortiment spænder meget bredt. Som virksomhedsejer kan du derfor med fordel besøge webshoppen, Julefabrikken.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *