Her kan du med fordel købe din spiritus

Er du typen, som ikke går på kompromis, når du køber alkohol? Hvis det er tilfældet, vil jeg anbefale, at du kigger i retning af udvalget hos Drinksshoppen – for det vil du nemlig ikke fortryde! I deres brede sortiment finder du en masse spændende spiritus som: rom, gin, whiskey, tequila, cognac, vin mv. Derudover finder du tilbehør og drinkspakker samt limited editions.

Der er imidlertid – i det store billede – ikke tale om alle de spiritusbrands, som du kan købe i dit lokale supermarked eller på tankstationen. Derimod finder du måske flasker og brands, som du måske aldrig har hørt om før. Eller måske er det spiritus, som du har hørt om, men som du af en eller anden årsag endnu ikke har fået smagt, fordi de har været svære at skaffe. Men hos Drinksshoppen sælger de udelukkende premium spiritus af højeste kvalitet – men på et prisniveau hvor de fleste kan være med. Dem, som står for deres webshop har desuden en enorm ekspertise, hvorfor de altid står klar med råd og vejledning.

Rom – min yndlingsspiritus

Det meste rom adskiller sig fra mange andre typer af spiritus ved, at det ikke er bitterheden, som er i fokus. Grundingrediensen er nemlig sukkerrørsmelasse, hvilket giver en sødmefuld smag og duft, som jeg er helt tosset med. Derudover findes der en masse fantastisk rom, som koster under 1.000 kr. – og det er altså på et niveau hvor rigtig mange kan være med, uden at det sprænger budgettet.