Julegaveidé til kæresten

Den evige udfordring for mænd

For en gangs skyld kommer der nu et indlæg som ikke handler om biler, men om den evige udfordring for os mænd med kærester/koner: Julegaver.

For det er jo ingen hemmelighed, at uanset hvor højt vi elsker hende derhjemme, så er vi bare ikke særlig gode til at være kreative og finde det helt rigtige som de er. I år har jeg dog fået et tip af en kammerat, som jeg tænkte jeg lige ville dele med mine læsere – vi må jo hjælpe hinanden hvor vi kan.

Den perfekte julegave til hende – Smykker fra Stine A

Noget som næsten altid er en sikker vinder hos kvinden der har alt, er smykker. Og smykker er jo et vidt begreb – for smykker findes jo i alle mulige prisklasser, og hvis man ikke lige har uanede mængder af penge er det meget rart med nogle mærker som laver flotte smykker, men til lidt lavere priser. Her kan jeg varmt anbefale Stine A smykker. Stine A jewelry er dansk design, og er meget simple af design og super fine. Her findes alt fra halskæder, øreringe, ringe og armbånd – der findes serier der passer sammen, men også bare et enkelt Stine A smykke kan gå for sig selv.

Øreringe

I år har jeg valgt et par super flotte Stine A øreringe tilmin kæreste, da øreringe er noget hun går med hver eneste dag og derfor godt kan bruge lidt at skrifte med. Det er jo meget forskelligt om kvinder er til lidt større øreringe eller om de er til helt små, og enkle øreringe. Min kæreste kan godt lide nogle der fylder lidt, hvorfor jeg har valgt et par lange Stine A øreringe i guld som jeg er ret sikker på at hun bliver glad for. Disse øreringe købes faktisk enkeltvis og ikke i par – jeg har så bare valgt at købe to stk. så de udgør et sæt, men man kan sagtens bare købe en enkelt.

stine a smykker

Kvinder elsker dansk design

Noget jeg har erfaret herhjemme – uanset om det er tøj, smykker eller andet – er, at mange kvinder elsker dansk design. Selvfølgelig kan de også godt lide de dyre designer mærker som ikke er danske, men når det kommer til almindeligt tøj, smykker osv. så er de glade for at det er dansk. Jeg tror det har noget at gøre med, at de føler det er lidt mere lokalt og måske bedre kan identificere sig med det og synes det er lidt mere spændende. Jeg må da også ærligt indrømmer, at et brand som Stine A smykker er super flot og passer generelt godt til den ”almindelige” danske kvinde, og så er det da også lidt fint at man støtter op om danske virksomheder så de kan vokse og måske komme ud på det internationale marked.

Jeg er i hvert fald helt vildt spændt på at se min kærestes reaktion på hendes nye Stine A øreringe som hun får til jul, og håber at hun kan lide dem.

Det var dagens julegaveidé – håber i kunne bruge det!