Track & Test

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i Formula Autos arrangement, hvor de giver fartglade entusiaster muligheden for at køre med deres egne biler på bane, og ligeledes prøve at køre i deres udvalg af Ferrari og Maserati.

Det var et helt fantastisk arrangement, og jeg fik fundet min indre racerkører frem. Arrangementet var fordelt over to dage, hvor man fik mulighed for at køre på to forskellige racerbaner. Den første racerbane var Ring Knustorp i Helsingborg og dernæst skulle Ring Anderstorp besøges.

Jeg havde lavet en forhåndsaftale med Formula Auto om, at jeg kunne låne en Ferrari F12 Berlinetta til disse arrangementer, da jeg var inviteret til at skulle blogge om eventet. Uanset hvor mange gange man kommer ud at køre i en sportsvogn, så er det den samme drengerøvs følelse jeg får i kroppen hver gang. Det er en helt fantastisk sportsvogn, og lyden af motoren der spinner giver mig kuldegysninger.

Ferrari F12 Berlinetta tekniske data:

  • 12 cylindere
  • 740 HK
  • 0.100 km/t på 3,10 sek.
  • Tophastighed på 340 km/t

Så I kan nok forestille jer, at der var fart over feltet da jeg gav den gas på de to racerbaner. Det er selvfølgelig også muligt at lease en Ferrari F12 Berlinetta hos Formula Auto. Prisen for at lease en Ferrari F12 Berlinetta lyder på 348.750 kr. i førstegangsydelse og så efterfølgende 19.375 kr. i månedlig ydelse. Men så har man til gengæld også det ypperste af det ypperste inden for sportsvogne.

Tilbage til arrangementet!

Det var et meget professionelt setup, og der var tænkt på alt for de deltagende. Der var hospitality, som inkluderede snacks samt varme og kolde drikke. For dem der kom med deres egne biler var der mulighed for, at Formula Auto kunne transportere deres biler frem og tilbage til racing banerne. Der var på intet tidspunkt slækket på sikkerheden, da der konstant var instruktører og teknikere til stede, der stod klar til at undervise/guide en.

Foruden dette kunne dem der deltog få lov at prøvekøre mindst en bilmodel af de biler, som Formula Auto havde medbragt.

Morgenmad og frokost var inkluderet i begivenheden. Så der manglede absolut ingenting.

De havde sågar track day hjul med, som man kunne få lov at købe til en reduceret pris.

Prisen for at deltage i dette arrangement, som jeg kun kan anbefale alle med en racerkører gemt i maven, at prøve ligger på:

5.995,- for begge dage

795,- for gæst begge dage.

3.595,- for en dag.

495,- for gæst en enkelt dag.

Tusind tak til Formula Auto for en uforglemmelig dag! Jeg håber bestemt, at vi ses igen til næste år.