Tandlæge i midtsjælland

Mangler eller søger du en dygtig og professionel tandlæge, med adresse i midtsjælland. Så har jeg fornylig, været en tur hos Åside tandlæge i Ringsted. Jeg har haft mange problemer med mine tænder gennem tiden, jeg har haft mange huller, men jeg har også fået lavet tandproteser. Sagt med andre ord, har jeg været igennem en del, tandoperationer gennem mit liv. Jeg stiller høje krav til de tandlæger jeg bruger, derfor har jeg også ofte skiftet, hvis ikke jeg har været tilfreds med de indgreb der er blevet lavet. Det er efterhånden gået op for mig, at jeg har dårlige tænder. Det betyder jeg kommer til, at gå til tandlægen oftere end mange andre, de næste mange år. Derfor har jeg brugt mange kræfter på, at finde en tandlæge, der i mine øjne, var dygtig nok.

Jeg tænkte derfor hvis andre var i samme situation som mig, eller bare godt kunne tænke sig professionel og dygtig tandlæge, så ville jeg smide en anbefaling afsted. Martin Åside har sin klinik i Ringsted, og er en køretur værd, også hvis ikke du bor i nærheden. Det er fornøjelse, at komme hos Martin, han er en erfaring tandlæge der kan sit kram. Jeg har i skrivende stund, haft to behandlinger hos ham og jeg er meget tilfreds med resultatet af dem begge. Jeg skulle have en ny tandprotese og det er blevet lige som jeg havde håbet på.

Smertefri behandlinger

Jeg fik en god snak med Martin, efter den ene af mine behandlinger. Jeg var overrasket over, hvor lidt smerte der var forbundet med de indgreb jeg fik foretaget. Han fortalte mig, at de gør alt hvad de kan, for at påføre så lidt smerte, som overhovedet muligt. Derfor gør de også brug af den nyeste teknologi, inde for bedøvelse. Målet med den nye form for bedøvelse, at gøre alle behandler helt smertefrie, og det er lykkedes. De er desuden den første tandlæge i midtsjælland der gøre brug af den form for bedøvelse. Det er en digitalstyret bedøvelse, jeg ved det lyder fancy, men facts er det virker. Jeg kan ihvertfald personligt selv, tilslutte mig den påstand, at jeg ingen smerter havde. Det er klart jeg stadig var lidt omtåget og hævet, men det er noget jeg kan leve med.

Jeg har kun positive ting, at berette om mine besøg i Martin Åside’s tandlægeklinik. Så igen, hvis du, eller du kender nogle der ikke er tilfreds med deres tandlæge, anbefaler jeg at kontakte Martin Åside i Ringsted.