Smadret iPhone skærm

Du har sikkert selv prøvet det, ellers kender du med garanti en der har. En smadret smartphone skærm, er ikke en uvant situation at stå i for mange danskere. Mange er afhængig af deres smartphone, i sådan en grad, de tager den frem konstant for lige at holde sig opdateret på Facebook, tjekke nyheder eller lignende. I og med vi konstant har gang i vores telefoner, øger vi også chancen for vi taber dem. Det var lige præcis hvad der skete for mig. Jeg tabte min iPhone da jeg tog den op for, at tjekke klokken. Det var ikke første gang jeg tabte den, men jeg har tidligere haft heldet med mig og sluppet med skræmmer, men den gik ikke den her gang.

Jeg har haft iPhone igennem flere generationer, har både haft 4,5,6 og nu 7’ern, så som i nok kan tænke jer til, er det ikke første gang jeg har smadret en iPhone. Men fordi man har gjort det før, gør det bestemt ikke mindre ærgerligt skulle jeg hilse og sige. Men midt i min følelse af skyld og sorg over min ødelagte iPhone, blev jeg alligevel imponeret over, den stadig virker fuldstændig som den skal. Jeg skal selvfølgelig passe på, jeg ikke får glasskår i fingrene og bevares jeg kan ikke se alt hvad der foregår grundet flænger i skærmen. Men når det så er sagt, fungere den fint, alt touch virker og reagere som det skal, det synes jeg alligevel er imponerende. Det ændre desværre ikke på, det ikke er nogen holdbar løsning på den lange bane, og jeg må desværre indse, den skal repareres.

100 værksteder i København

Som sagt er det efterhånden en mere hyppig reparation, at få lavet en smadret smartphone, end at få lappet cykel. Derfor blomstre det med nye telefon værksteder til højre og venstre. Det positive for mig, som forbruger, er det medfører ekstrem stor konkurrence og der gør priserne bliver presset. Nu har jeg jo været i en lignende situation før, så jeg ved lige hvor jeg skal få lavet min iPhone reparation i København, hos iRepair.

 

Standardprisen for at få lavet en iPhone skærm er, grundet konkurrence på markedet, allerede så lav de fleste steder, at det er andre parametre, der afgør hvorfor folk vælger det ene frem for det andet. Jeg får min lavet hos iRepair, fordi jeg er tryg ved deres arbejde og de kan lave den på bare en time. Det passer mig helt perfekt, så kan jeg lige handle ind i mens.